- Han glir inn og ut av koma

Ett år etter at Amy Winehouse døde, kjemper eks-kjæresten for livet.

DØDE BRÅTT: «Rehab»-sangerinnen hadde et stormfullt forhold til Blake Fielder-Civil preget av alkohol- og narkotikamisbruk før hun døde brått i fjor. Nå ligger han også alvorlig syk på sykehus i Storbritannia. Foto: Stella Pictures
DØDE BRÅTT: «Rehab»-sangerinnen hadde et stormfullt forhold til Blake Fielder-Civil preget av alkohol- og narkotikamisbruk før hun døde brått i fjor. Nå ligger han også alvorlig syk på sykehus i Storbritannia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Blake Fielder-Civil (30) og popstjernen Amy Winehouse hadde et stormfullt forhold preget av narkotika og alkohol, før Amy i fjor døde brått.

Nå er også eks-kjærestens liv i fare, etter at han for to dager siden ble innlagt på sykehus i byen Dewsbury i Storbritannia, etter at flere organer sluttet å virke, ifølge Daily Mail.

Fielder-Civil - som selv skal ha sagt at det var han som introduserte Winehouse for de tunge narkotiske stoffene kokain, crack og heroin - var på vei hjem fra en fuktig bytur, da han kollapset.

Da han ankom sykehuset, ble Fielder-Civil lagt i kunstig koma, fordi tilstanden hans var kritisk.

Blakes nye kjæreste Sarah Aspin (34) - som han har sønnen Jack (15 mnd.) med - sier han nå kjemper for å gjenvinne bevisstheten.

- Han glir inn og ut av koma, men ser ut som han kommer seg. Det er hjerteskjærende å besøke ham på sykehuset. Men han må bli frisk, ikke minst på grunn av Jack. Jack har merket at noe er galt og roper stadig på faren sin, sier hun til Daily Mail.


Aspin hevder kjæresten ikke har rørt heroin på lang tid, men frykter at han skal ha dopet seg med piller.

- Han hadde ikke tatt heroin og drikker ikke mye alkohol, men han kan ha tatt noen piller som ikke går bra sammen med alkohol.

Blakes familie håper nå at han legger om livet, dersom han blir frisk.

- Hvis ikke dette er et varselsignal for ham, så vet jeg ikke hva som vil være det, sier kjæresten til Daily Mail.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Eks-mannen i sjokk etter Amys død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer