- BLI VOKSEN: Holly Robinson Peete synes det er på tide at John Mayer blir voksen, og tar ansvar for sine rasistiske uttalelser. Foto: All Over Press
- BLI VOKSEN: Holly Robinson Peete synes det er på tide at John Mayer blir voksen, og tar ansvar for sine rasistiske uttalelser. Foto: All Over PressVis mer

- Han gjør meg kvalm!

Holly Robinson Peete vil ikke tilgi sangeren etter hans rasistiske uttalelser.

SEHER.NO: Sangeren, modellen og tv-stjernen Holly Robinson Peete, vil ikke godta John Mayers unnskyldning etter at han kom med rasistiske uttalelser i det mye omtalte "Playboy"-intervjuet.

"Svarte mennesker elsker meg. Jeg er godkjent av n*****e", sier John Mater i intervjuet med Playboy.

Peete synes dette er så langt bak mål, som det er mulig å komme. Og selv etter at han har unnskyldt seg både på Twitter og offentlighet, synes hun ikke det er greit.

- Jeg synes unnskyldningen hans er for dårlig, og han gjør meg kvalm. Hele tonen i intervjuet er rasistisk og nedverdigende mot afrikanske kvinner. Mitt intrykk av Mayer nå, er at han enten kan være en rasist eller bare utrolig uvitende, sier Peete til People.

Dessverre for Mayer, uttalte han i det samme intervjuet at han finner Holy Robinson tiltrekkende. Men nå må han nok se det slaget tapt.

- Jeg tar det ikke lengre som et kompliment at John Mayer synes jeg er tiltrekkende. Det har gått fra å være et kompliment til å bli en fornærmelse. Selv om det virker som om han angrer, har han ikke tatt ansvar for det han har gjort. Jeg synes det er på tide at han blir voksen og tar ansvar for sine uttalelser, selv om det kan bli smertefullt for ham.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)! 

LES OGSÅ: - Hun er seksuell napalm