Tristan Thompson:

- Han gjør ingenting for å støtte sønnen

Det er nå to måneder siden Tristan Thompson ble far for tredje gang.

VAR UTRO: Khloé Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson gjorde en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen. Foto: Khloé Kardashian/Instagram
VAR UTRO: Khloé Kardashians ekskjæreste Tristan Thompson gjorde en annen kvinne gravid mens han fremdeles var sammen med realitystjernen. Foto: Khloé Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kom sjokknyheten om at Khloé Kardashians (37) av-og-på kjæreste, Tristan Thompson (30), ventet barn med en annen kvinne.

I mars i fjor, mens han fremdeles var sammen med Kardashian, hadde han en het flørt med den personlige treneren, Maralee Nichols (31). Affæren endte med at Nichols ble gravid.

Utroskap

Babyen, en gutt, kom til verden få dager etter graviditeten ble kjent i desember, og etter en farskapstest ble det også bekreftet at Thompson er far til barnet.

Ifølge People saksøkte Nichols NBA-spilleren for barnebidrag og svangerskapsrelaterte utgifter, og Thompson lovet å stille opp for sin nyfødte sønn. Det skrev han i en beskjed på Instagram-story.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«I dag viser farskapstesten at jeg har fått et barn med Maralee Nichols. Jeg tar fullt ansvar for mine handlinger. Nå som farskapet er bekreftet, ser jeg frem til å oppdra sønnen vår», delte 30-åringen da.

Samtidig rettet han en unnskyldning til ekskjæresten som han har datteren True (3) sammen med.

«Khloé, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke hjertesorgen og ydmykelsen jeg har påført deg. Du fortjener ikke måten jeg har behandlet deg på gjennom årene. Handlingene mine har absolutt ikke vært i tråd med måten jeg ser deg på. Jeg har den største respekt og kjærlighet for deg. Uansett hva du måtte mene. Igjen, jeg er så utrolig lei meg», lød beklagelsen.

Har ikke truffet sønnen

Nå hevder Maralee Nichols at hun ikke har fått noe som helst støtte fra Tristan Thompson etter at sønnen kom til verden. Han skal heller ikke ha tatt initiativ til å treffe den to måneder gamle babyen ennå.

«Tristan Thompson har ikke gjort noe som helst for å støtte sønnen sin, til tross for at nyhetsrapporter hevder noe annet. Han har hverken forsøkt å møte sønnen sin eller gitt økonomisk bistand», sier Nichols i en pressemelding via sin talsperson til People, og fortsetter:

«I fremtiden håper vi at journalister som dekker denne situasjonen kontakter oss for å bekrefte fakta før publisering».

Annonseringen kommer etter at The Sun hevdet at Thompson til sammen betaler 120 000 dollar i barnebidrag i måneden til Khloé Kardashian, Maralee Nicols og Jordan Craig (30). Sistnevnte har han sønnen Prince (4) med.

KHLOÉ KARDASHIAN: Syv måneder etter at Tristan Thompson var utro første gang, spør Malika Haqq bestevenninnen Khloé Kardashian hvordan hun egentlig har det. Video: TV 2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Trekantdrama

Khloé Kardashian og Tristan Thompson hadde et av-og-på forhold i flere år, men gjorde det sist slutt i juni i fjor.

Romansen deres har mildt sagt vært av det turbulente slaget.

Allerede da Kardashian gikk gravid i 2018, dukket det opp en videosnutt av Thompson som hadde det svært hyggelig på byen med en ukjent brunette.

Året etter ble 30-åringen sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (24), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (24).

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling. Kanskje noe overraskende for mange, så fant paret likevel tilbake til hverandre.

LES OGSÅ: Andreas Ygre Wiig venter sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer