- Han gikk rundt i g-streng og viste muskler

Tom Cruise sin pinlige hemmelighet avslørt av hans tidligere manager.

SJARMØR: Tom Cruise ble alle ungjenters drøm da han slo igjennom i Hollywood på 1980-tallet - et stjerneego hans tidligere manager fikk oppleve. - Han var svært stolt av kroppen sin, sier hun om skuespillerens tendens til å flexe muskler i g-streng s Foto: All Over Press
SJARMØR: Tom Cruise ble alle ungjenters drøm da han slo igjennom i Hollywood på 1980-tallet - et stjerneego hans tidligere manager fikk oppleve. - Han var svært stolt av kroppen sin, sier hun om skuespillerens tendens til å flexe muskler i g-streng s Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I kjølvannet av nyheten om at Tom Cruise (50) og Katie Holmes (33) skal skilles, følger flere pikante avsløringer. Nå er det Hollywood-stjernens tidligere manager som tar bladet fra munnen.

Eileen Berlin var Cruise sin manager fra 1980 til 1983, og nå avslører hun at han allerede som 18-åring hadde visse spesielle stjernenykker. Cruise flyttet inn hos Berlin og mannen hennes rett før gjennombruddsfilmen «Taps», skriver RadarOnline.

- Han ville bli behandlet som en stjerne og han oppførte seg som en stjerne.

- Han gikk gjerne rundt i huset i en liten g-streng og ingenting annet. Jeg hadde en speilvegg hjemme - og han stod foran den og flexet muskler og beundret seg selv, røper hun overfor The Mail on Sunday, ifølge RadarOnline.
 
Den tidligere manageren ble flau over 18-åringens oppførsel, men «Brat Pack»-medlemmet enset tydeligvis ikke den ukomfortable stemningen han skapte.

- Han likte å vise frem kroppen sin. Han var svært stolt av den, forteller hun videre.

«Mission: Impossible»-stjernens medlemskap i den kontroversielle scientologi-kirken har medført flere avsløringer den siste uken. Han skal blant annet ha ønsket å sende datteren Suri (6) bort til den scientologiske organisasjonen Sea Org.

- Tom var humørsyk og kunne bli sint på et øyeblikk. Han var en perfekt kandidat for scientologikirken fordi han ikke trodde på tradisjonell terapi, men åpenbart trengte hjelp, hevder 50-åringens tidligere manager, med referanse til Cruise' oppvekst i en fattig familie med en voldelig far.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:
I hardtrening før han kastet klærne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer