- Han gikk ned på kne og tok fram ringen

Amerikansk ukeblad hevder Oscar-vinneren Jennifer Lawrence er forlovet med Nicholas Hoult.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Helt siden de to filmstjernene ble gjenforent under innspillingen av filmen «X-Men: Days of Future Past» i juli i fjor har ryktene svirret om at eks-kjærestene Jennifer Lawrence (23) og Nicholas Hoult (24) igjen har blitt et par.

Paret bekreftet ryktene med et kyss på Golden Globe-utdelingen i januar i år.

Nå hevder ukebladet OK! Magazine at de to unge skuespillerene har valgt å ta forholdet et skritt videre og forlovet seg.

FILMSTJERNE: Jennifer Lawrence er best kjent for sin rolle som ungjenta Katniss i de populære «Hunger Games»-filmene. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Jennifer Lawrence er best kjent for sin rolle som ungjenta Katniss i de populære «Hunger Games»-filmene. Foto: Stella Pictures Vis mer

En uidentifisert kilde har fortalt magasinet at Nicholas fridde til Lawrence i juleferien med en ring verdt rundt 1,5 millioner kroner. Frieriet skjedde hjemme hos Jennifer med familien hennes til stede.

- Hele familien samlet seg i stuen for å hygge seg på lille juleaften. Plutselig ber Nick om alles oppmerksomhet og begynner å holde en tale til Jennifer. Han reiste seg opp og tok hånden hennes. Da hun også hadde reist seg opp, gikk han ned på kne, tok ringen ut av lommen og spurte om hun ville gifte seg med han, sier kilden til ukebladet.

FORLOVELSESRING: Jennifer viste seg med en ny stor ring på ringefingeren under Screen Actors Guild Awards tidligere i januar. Foto: Nate Beckett / Splash News/ All Over Press
FORLOVELSESRING: Jennifer viste seg med en ny stor ring på ringefingeren under Screen Actors Guild Awards tidligere i januar. Foto: Nate Beckett / Splash News/ All Over Press Vis mer

Ifølge kilden var «American Hustle»-stjernen fra seg av glede over frieriet og begynte å gråte. Deretter skal Jennifer ha svart «Ja, jeg vil gifte meg med deg!».

Ryktene er så langt ikke bekreftet av hverken Jennifer eller Nicholas sine representanter, men da Lawrence ankom den røde løperen på Screen Actors Guild Awards 18. januar ble hun observert med en stor ring på fingeren.

LES OGSÅ: Her bekrefter de kjærlighetsryktene

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer