BLE OVERRASKET: - Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre da den ukjente mannen plutselig gikk ned på kne og fridde til meg, sier Karoline Berget til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE OVERRASKET: - Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre da den ukjente mannen plutselig gikk ned på kne og fridde til meg, sier Karoline Berget til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Han gikk ned på kne og fridde

Paradise-Karoline ble overrumplet på byen. Se video!

Se videointervju med «Paradise»-Karoline nederst i artikkelen!


SEHER.NO: Etter at årets utgave av realityserien «Paradise Hotel» begynte, har kjærlighetsryktene svirret rundt deltakerne Karoline Berget (20) og Daniel Hamnes (22).

De to avbildes ofte sammen på hverandres blogger og har reist sammen på «Paradise»-fest i Stavanger den siste måneden, men omtaler hverandre fortsatt kun som «meget gode venner»

- Jeg liker ham veldig godt, men utover det har vi valgt å holde det så privat det lar seg gjøre. Men jeg har ikke kjæreste nå, sier Karoline til Seher.no.


Daniel Hamnes er imidlertid ikke den eneste som har fått øynene opp for den vakre Narvik-jenta.

Tirsdag var Karoline på restauranten «Fridays» i Oslo med «Paradise Hotel»-kollegaen Cathrine Tinnesand, da hun ble overrasket av en gifteklar beiler.

- Det kom en kar, som gikk ned på kne. Han var vel rundt 35 og litt sånn aksjemegler-type. Han hadde nok litt innabords, så jeg bare flirte. Men jeg syntes det var en hyggelig opplevelse, sier Karoline til Seher.no.
 
Hun hevder hun aldri var fristet til å slå til på frieriet, og sier tanken på bryllup er langt unna.

- Jeg har ikke tenkt i de baner enda. Jeg har lyst til å gifte meg i Thailand, men det blir nok et tradisjonelt bryllup i Norge med familie og venner.

Men Karoline spøker med at hun kunne tenke seg en bryllupsretur til «Paradise Hotel»- på en betingelse.

- Hvis jeg får gifte meg med Daniel, skal jeg gjøre det, sier hun og ler til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Paradise-duo: - Ja, vi er kjærester


[obj:media:8500]