BEKREFTER FORLOVELSE: Kristin Størmer Steira har forlovet seg med kjæresten, Devon Kershaw. Det avslører hun på sin egen blogg. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BEKREFTER FORLOVELSE: Kristin Størmer Steira har forlovet seg med kjæresten, Devon Kershaw. Det avslører hun på sin egen blogg. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

- Han gikk ned på kne med ring i sekken

Kristin Størmer Steira har forlovet seg med skikjæresten.

Publisert
VICTORY: Kanadiske Kershaw har grunn til å være fornøyd etter å ha blitt forlovet. Bildet er tatt i OL i Sotsji tidligere i år. Foto: Sun Media / Splash News/ All Over Press
VICTORY: Kanadiske Kershaw har grunn til å være fornøyd etter å ha blitt forlovet. Bildet er tatt i OL i Sotsji tidligere i år. Foto: Sun Media / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Skistjernen Kristin Størmer Steira (33) fikk seg en svært gledelig overraskelse da hun var på topptur-ferie med kjæresten, kanadiske Devon Kershaw, i Nepal.

Da kreftene var fullstendig tappet, tok nemlig Kershaw opp en ring fra sekken, og fridde til Steira - som svarte ja!

«Endelig var smilet på plass:) Og det smilet ble enda større etter å ha rappelert ned, denne dagen skulle vise seg å bli det store høydepunktet på Nepalturen vår. Da jeg så sliten at jeg nesten var på gråten, dumpa ned i snøen for en etterlengtet hvil og spurte Devon om litt sjokolade, var beskjeden tilbake at han måtte spørre meg om noe først… Ned på kne og med ring i sekken, ha ha, vet ikke helt om han hadde planlagt at jeg skulle være på randen når han spurte, men fridde gjorde han iallefall, og jeg sa selvfølgelig ja! Tror det frieriet berget turen ned til camp igjen, for før det var det ikke så mye krefter igjen!», skriver Steira på sin egen blogg (ekstern lenke, red. anm.).

I skisirkuset kan det gå lang tid mellom hver gang det lykkelige paret ser hverandre.

Det snakket Steira om i fjor høst, da hun skulle på samling i italienske Val Senales. Da var det nesten tre måneder siden hun sist hadde sett kjæresten.

– Jeg har vært over der to ganger «i det siste». Men nå har det vært en lang periode denne høsten hvor vi ikke kunne se hverandre. Nå teller jeg dager. Det er ikke lenge til jeg ser ham igjen, sa hun til VG.

Kristin Størmer Steira tok bronse på 30-kilometeren i OL i Sotsji tidligere i år. Fra før har hun også et OL-gull i stafett fra 2010.

LES OGSÅ: Har ikke sett kjæresten på to måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer