Vida Lill Berge er forlovet:

- Han gikk ned på kne i baris

Avslører gladnyhet fra sommerferien.

FORLOVET: TV- og radioprofil Vida Lill Berge er blitt forlovet i sommer. Foto: Privat
FORLOVET: TV- og radioprofil Vida Lill Berge er blitt forlovet i sommer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Paradise Hotel»-vinner og P5-profil Vida Lill Berge (30) har markert seg godt på skjermen gjennom årene, og sist var hun å se i årets sesong av «Kompani Lauritzen».

Nå kan hun røpe at hun har blitt forlovet med samboeren Bendik (32) etter å ha vært kjærester i åtte år. Det bekrefter hun overfor Se og Hør.

Forlovelsen røpet hun med en rekke bilder på sin Instagram-profil.

I innlegget ser man en smilende Vida Lill med den skinnende diamanten på ringfingeren. Under bildet skriver hun:

«Ikke skjedd no spess i sommer egentlig. Har bare spist, bada, chilla, lest bok og tatt 110 bilder av hånda mi».

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge har nylig kommet hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel», nå er hun på karantenehotell, og der snakker hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer

Fridde med bobler

Overfor Se og Hør forteller hun at Bendik gikk ned på ett kne og fridde på tampen av sommerferien mot slutten av juli.

- Han fant fram en champagne og gikk ned på kne i baris på Haukelifjellet. Det var veldig hyggelig, forteller hun, og legger til:

- Jeg ble rørt til tårer. Som mange andre har jeg mast som en kråke i mange år på å bli forlovet. Jeg trodde egentlig ikke at han skulle bukke under for presset. Men jeg har mast i hvert fall i fem år. Jeg ble veldig glad, for jeg synes det er stort å bli forlovet. Det føles voksent.

Paret har imidlertid Ikke dårlig tid, og satser på å feire bryllup i 2023.

- Altså, 30 år, forlovet og fast jobb. Det er voksent, sier hun med et smil.

KARANTENEHOTELL: Vida Lill Berge har nylig kommet hjem fra innspillingen av «Paradise Hotel», nå er hun på karantenehotell, og der snakker hun med selg selv for å få tiden til å gå. Video: Vida Lill Vis mer

- Plaster på såret

Frieriet kom etter at paret har tilbrakt ferien på fisketur, og Vida Lill innrømmer at ringen var en god trøst etter kjæresten fiskelykke.

- Jeg føler nesten at dette er et slags plaster på såret. Fordi jeg har blitt fiskeenke, sier hun lattermidlt, før hun forklarer:

- Kjæresten min er nemlig mer interessert i ørret enn meg om dagen, så vi har nesten kun vært på ørret-fiske hele sommeren. Mot slutten tror jeg han skjønte at jeg begynte å bli litt lei av ørret.

Paret har tidligere vært gjennom et avstandsforhold over flere år da kjæresten studerte i den danske hovedstaden, men de flyttet etterhvert sammen.

- Samboerskapet går bra foreløpig, altså. Nå har vi gjort det sånn at hvis det blir for intenst på dagen, så har jeg sofaen og så har vi ordnet gjesterommet til et «gaming»-rom, så da bare splittes vi, kunne hun fortelle til Se og Hør tidligere i år, og la til at løsningen funker for dem.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

- Det er viktig å ikke være sammen hele tiden også, men puste litt innimellom, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «90 day fiancé»-parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer