NÆRKAMP: Anthony K. Bratli (t.v) avviser alle påstandene om at han skadet lag Sørs Johnny Nordseth (t.h.)  med vilje for å komme seg løs i gjørmebrytinga.  Foto: TV 3
NÆRKAMP: Anthony K. Bratli (t.v) avviser alle påstandene om at han skadet lag Sørs Johnny Nordseth (t.h.) med vilje for å komme seg løs i gjørmebrytinga. Foto: TV 3Vis mer

- Han gikk løs på meg først

Robinson-Anthony avviser påstandene om skitne knep mot Johnny.

SEHER.NO: Robinson-ekspedisjonen nådde sitt dramatiske høydepunt så langt da lag Nords Anthony K. Bratli (41) søndag ble beskyldt for å skadet lag Sørs Johnny Nordseth (42) med vilje i en gjørmebrytekamp.

- Jeg tror ikke det var uflaks, Anthony har vel svart belte i tre-fire karategrener og vet akkurat hva han gjør, raste Johnnys lagkamerat Tom André Tveitan i sendingen.

Nordseth (42) pådro seg brist i hele fem ribbein i nærduellen med Bratli - som har sort belte i karate og har gått på Politiskolen.

Ba om å bli stemt ut
Skaden hindret trønderen - som tidligere har deltatt i Melodi Grand Prix - i å delta i den påfølgende Robinson-kampen og foran øyrådet ba han derfor selv om å bli stemt ut.

- Jeg var så dårlig at jeg ikke klarte å ta ned en kokosnøtt. Jeg snakket med Tommen og fant ut at jeg nok ville være sjanseløs etter en sammenslåing. Derfor sa jeg at de kunne sende meg hjem siden jeg ikke hadde noe der å gjøre, sier Johnny til Seher.no.

Han legger ikke skjul på at det var bittert å forlate ekspedisjonen på grunn av skade.

- Jeg var del av en bra gruppe med Tom André og Julianna, fordi det var de jeg fikk best kontakt med. Hadde det ikke vært for skaden ville jeg aldri vurdert å trekke meg.

Selv vil ikke Johnny - som var sykemeldt i to og en halv måned etter ekspedisjonen på grunn av skaden - røpe akkurat hvordan han opplevde duellen i gjørmebassenget, men legger ikke skjul på at han syntes Bratli tok for hardt i.

- Han kan nok mer om slik kamp enn de fleste av oss. Jeg er overrasket over at han blir så frustrert.

Avviser påstandene
Bratli hevder imidlertid det var lag Sør som la opp til tette brytekamper på grunn av taktikken de valgte. Han avviser på det sterkeste at han gikk inn for å skade Johnny.

- Johnny gikk løs på meg først. De ville ta meg og Øyvind. Jeg ble overrasket fordi vi trodde vi bare skulle dytte til ballene. Da jeg ble klemt ned i søla, tok jeg i alt jeg kunne, og da skrek han at han trodde han hadde brukket et ribbein.

Anthony avviser at hans kampsport-erfaring hadde noe å si i nærkampen.

- Jeg har kanskje mer erfaring enn ham i håndtere folk, men dette var mer bryting og han er jo mye større enn meg. Da jeg skjønte at han hadde vondt, tilbød jeg meg å løsne på grepet. Og etterpå ba jeg ham om unnskyldning, men det blir ikke vist på TV, sier Bratli til Seher.no.

Han hevder han har skværet opp med både Johnny og Tom André etter ekspedisjonen.

- Vi møttes på premierefesten og da tok begge meg i hånda. Jeg synes Johnny er en utrolig likandes kar, sier Bratli til Seher.no.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Hun kunne flyte på puppene

Se flere bilder fra gjørmebrytingen her:

TØFF DUELL: Cathrine Aschim og Christopher Soltvedt fra Lag Nord i duell med Nelden Petersen og Susanne Rosenlund fra lag Sør. Foto: TV3
NÆRKAMP: Christopher Soltvedt bryter med Nelden Petersen gjør opp i leirduell. Foto: TV3
VISER STYRKE: Johnny Nordseth og Anthony K. Bratli i tøff duell foran kamera. Foto: TV 3
KJEMPER OM BALLEN: Det blir harde taklinger i kampen om ballen. Foto: TV 3
JENTEKAMP: Julianna Skarnes og Andrea Huseby kjemper mot hverandre. Foto: TV3
PLASKE: Christopher Soltvedt i kamp med både Nelden Petersen og Susanne Rosenlund. Foto: TV 3
NÆRKAMP: Cathrine Aschim tvinger Susanne Rosenlund i kne. Foto: TV3
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.