- Han gikk i fistel da han så bildene

Iskald front mellom det tidligere superparet Jennifer Lopez og Marc Anthony.

<strong>ISKALDT:</strong> - Marc Anthony oppfører seg som en bedratt mann og forsøker å straffe Jennifer Lopez, hevder en kilde. Foto: Stella Pictures
ISKALDT: - Marc Anthony oppfører seg som en bedratt mann og forsøker å straffe Jennifer Lopez, hevder en kilde. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Jennifer Lopez' (42) lykke på kjærlighetsfronten får eksmannen Marc Anthony til å se rødt. Nå anklages han nemlig for å bruke parets barn mot henne.
 
- Han oppfører seg som en bedratt mann og forsøker å straffe henne, hevder en kilde til US Magazine.

Det var i juli at det ble slutt mellom Lopez og Anthony. Etterpå forelsket den 42 år gamle popstjernen seg i 18 år yngre Casper Smart. Nylig ble de to avfotografert da de koste seg sammen i ferieparadiset Hawaii. Med seg hadde de tvillingene Max og Emme (3), som Lopez har sammen med eks-mannen.

Det skal ha blitt for mye for Marc Anthony.
 
- Marc gikk i fistel da han så bildene, sier en ikke-navngitt kilde til nettstedet.
 
Dermed ser det ut som at forholdet mellom det tidligere paret er ingenting annet enn iskaldt. Det hevdes også at Anthony vegrer seg for å være i samme rom som eksen. Nå vil han også ha mer tid sammen med barna, sier kildene.

- Marc har endret seg etter et tidligere løfte. Nå ønsker han delt omsorg for barna. Jennifer lider, ettersom hun har det gøy med sin nye flamme. Marc vet at noe slikt skader henne på verst tenkelige måte, forteller kilden til US Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Popdivaen spiller fotball i høye hæler  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer