FRIDDE: - Jeg tok steget ved å jakte kjærligheten på TV, og da kunne jeg jo samtidig fri! Jeg er ikke en mann som venter i 20 år lenger, sier Clas Kvisler om frieriet, som du ser på TV mandag kveld. Foto: TV 2
FRIDDE: - Jeg tok steget ved å jakte kjærligheten på TV, og da kunne jeg jo samtidig fri! Jeg er ikke en mann som venter i 20 år lenger, sier Clas Kvisler om frieriet, som du ser på TV mandag kveld. Foto: TV 2Vis mer

- Han går alt for fort fram

Jakten-Aina ville sagt nei hvis det var hun som ble fridd til...

SEHER.NO: Årets "Jakten på kjærligheten"-bønder har tatt sine valg. Forrige uke ble det nemlig klart at Clas Kvisler til slutt valgteAnn-Marie Berge, mens Calle Breen valgte Grete Nordengen. Kristian Akervold på sin side, valgte - ikke overraskende - AnitaOrvedal, mens Jan Erik Kjær er mannen som bestemte seg for å trekke seg fra programmet.

Men det er mer enn bøndenes valg som har fått oppmerksomhet den siste uka. I mandagens episode bestemmer nemlig Clas seg for å fri til sin utvalgte under deres romantiske tur til Skottland.

- Jeg tok steget ved å jakte kjærligheten på TV, og da kunne jeg josamtidig fri! Jeg er ikke en mann som venter i 20 år lenger. Dessutener jeg vel den første som frir i "Jakten", sa Clas tilSeher.no forrige uke.

Men det er ikke alle som er overbegeistret over Skiptvet-bondens valg om å tråkke til på denne måten såpass tidlig.

- Jeg mener at han går alt for fort fram. Han kjenner jo ikke jenta godt nok, det tar tross alt tid å bli kjent med de positive og negative sidene som finnes i alle mennesker. Og da tenker jeg "hvordan skal det ende da"?, sier en av Kvislers tidligere friere, Aina Korsvoll.

Korsvoll understreker at hun ikke har noe vondt å si om paret som nå har forlovet seg.

- Jeg unner dem alt godt, de er to kjempefine mennesker og jeg ønsker dem alt godt. Men jeg synes som sagt at de har gått alt for fort frem.

- Hva ville du svart dersom Clas hadde fridd til deg?

- Hadde det vært meg, ville jeg nærmest fått sjokk. Jeg tror ikke jeg ville svart ja, så jeg ville nok gitt et nei. Alt er som oftest rosenrødt i starten, men en dag kommer hverdagen, mener Aina, som tror hun vet hvorfor Clas Kvisler allerede nå ville forlove seg.

- Allerede under introduksjonen i mai gjorde han det jo klart at han ønsker seg familie og barn ganske raskt, sier hun.

Eilisif Muller, som også har vært en del av Kvislers frierleir denne høsten, er enig med Aina Korsvoll.

- Jeg synes det er kjempekoselig at de har forlovet seg, men jeg synes det er for tidlig, ja. Det har skjedd på utrolig kort tid, spesielt med tanke på at man har hatt kameraer rundt seg hele tiden og slike ting. Jeg synes det var overraskende at han tok steget så tidlig, men da jeg hørte at en av bøndene hadde fridd, regnet jeg med at det var han som hadde gjort det, sier hun til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Clas Kvisler.

Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kom ikke som noen overraskelse