- Han gambler med livet

Michael Douglas røyker bare måneder etter at han ble kreftfri.

PÅ FERIE: Cathrine Zeta-Jones og ektemann Michael Douglas var nylig på ferie i Italia hvor det ble avslørt at Douglas har begynt å røyke igjen.  Foto: STELLA PICTURES
PÅ FERIE: Cathrine Zeta-Jones og ektemann Michael Douglas var nylig på ferie i Italia hvor det ble avslørt at Douglas har begynt å røyke igjen. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var i august i fjor at det ble kjent at Hollywood-yndling Michael Douglas (66) hadde fått påvist strupekreft. Han har iløpet av året vært igjennom flere cellegiftkurer og det så et øyeblikk stygt ut for «Wall Street»-skuespilleren. Tidligere i år ble han friskmeldt.  

- Hvis du ringer angående bildene har jeg ingen kommentar, skal Douglas ha gitt beskjed om via sin talsmann Allen Burry til «The Daily News».

Det spekuleres nå i om den håndrullede sigaretten han ble avslørt med på yachten på den italienske riviera skal ha vært marihuana.

- Å røyke marihuana for medisinsk bruk er ingen lur idé. Pasienter som tidligere har vært utsatt for strupekreft har stor risiko for å pådra seg kreften igjen, sier Doktor Eric Genden, spesialist i hode- og nakkekreft ved «Mount Sinai»-sykehuset i New York.

Bildene har ikke gått upåaktet hen i den nordiske kjendispressen. Danske Ekstra Bladet skriver at Douglas gambler med livet.

Douglas, som har blitt utsatt for passivrøyking av kona, har nå en ny kamp foran seg, nemlig å bli kvitt den dårlige uvanen.

- Det er veldig sjeldent at man fortsetter å røyke etter å ha vært igjennom dette sykdomsforløpet, men det er like avhengighetsskapende som heroin. Det er en psykisk avhengighet, ikke bare fysisk, og er veldig vanskelig å få bukt med, sier Genden til «The Daily News».

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik gikk hun ned ti kilo   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer