GLAD I MUSIKERE: Camilla Harket har vært gift med Morten Harket (til høyre). Sitt første kyss fikk hun derimot av Europe-stjernen Joey Tempest. Foto: Stella Pictures
GLAD I MUSIKERE: Camilla Harket har vært gift med Morten Harket (til høyre). Sitt første kyss fikk hun derimot av Europe-stjernen Joey Tempest. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han ga meg mitt første kyss

Stjernene har stått i kø før vakre Camilla.

SEHER.NO:  Morten Harkets eks-kone, Camilla Harket (46), er denne uken å se i TVNorge-programmet "4-stjerners middag", sammen med Iver Horrem, Liv Marit Wedvik og Marcel Lelienhöf. Men det er mer enn mat som har vært samtaleemne for kvartetten så langt.

Onsdag skrev Seher.no at Camilla, som skilte seg fra sin a-ha-ektemann i 1998, tror det blir vanskelig å gifte seg enda en gang. Samtidig la hun ikke skjul på at hun bare faller for musikere.

- For min del handler det bare om musikere. Jeg kommer meg ikke ut av den der, avslørte hun programmet onsdag. 

For omlag syv år siden traff Camilla sin nåværende samboer Tommy La Verdi - også han musiker. At den første kjæresten hennes var trommeslager, bygger også opp under hennes eget utsagn om at hun bare faller for musikere.

Til Seher.no avslører hun nå hvem som ga henne hennes første kyss i livet. Og det var ikke hvem som helst.

- Mitt livs første kyss fikk jeg av Joey Tempest, vokalisten i Europe, erkjenner hun.

Hvor stort kysset var, hvor lenge det varte og hvordan det oppsto forblir et ubesvart spørsmål. Det som derimot er sikkert er at Tempest på 80-tallet var superstjerne verden over som vokalist i bandet Europe (som forøvrig også hadde et norsk medlem i gitaristen John Norum), med blant annet "The Final Countdown" som en del av reportoaret.

Til Seher.no forteller Camilla Harket at det ikke er unaturlig at hun har vært involvert i flere romanser med artister og musiker opp gjennom årene.

- Jeg treffer folk i den bransjen. Dessuten har jeg vokst opp med en far som sang operetter og opera, sier hun.

"4-stjerners middag" på TVNorge mandag-torsdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Det blir vanskelig å gifte seg igjen