KLINTE TIL: - Han puttet ansiktet hennes i hendene sine og ga henne et langt, sakte kyss, skriver Hollywood Life.
KLINTE TIL: - Han puttet ansiktet hennes i hendene sine og ga henne et langt, sakte kyss, skriver Hollywood Life. Vis mer

- Han ga henne et langt, sakte kyss

Skarsgård klinte til med skjønnheten på Golden Globe-festen.

SEHER.NO: Det har i månedsvis gått rykter i amerikansk kjendispresse om at "True Blood"-stjernen Alexander Skarsgård (33) og skuspillerinnen Kate Bosworth (27) skal ha funnet tonen.

Nå hevder nettstedet Hollywood Life at det ikke lenger hersker noen tvil om at paret er sammen. De skal nemlig ha klint til foran alle på Golden Globe-etterfesten natt til mandag norsk tid.


Paret skal ha ankommet festen hver for seg, men det tok ikke lang til før Skarsgård bestemte seg for å gi sin kjære litt oppmerksomhet.


- Akkurat som en klinescene fra en film, så gikk den svenske stjernen bort til jenta si, puttet ansiktet hennes i hendene sine og ga henne et langt, sakte kyss. Så Hollywood! Det var akkurat som om ingen andre var i rommet. De sto i et folkefullt lokale ved barområdet på Beverly Hilton og kysset som om verden var i ferd med å gå under. Hett! skriver Hollywood Life.

Ifølge nettstedet skal det nyforelskede Hollywoodparet i tillegg ha forlatt den kjendisspekkede festen hånd i hånd.

Kate har tidligere vært sammen med kjekkasen Orlando Bloom, mens Skarsgård i høst ble koblet til "True Blood"-kollega Evan Rachel Wood.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.LES OGSÅ: Slik gikk Kate opp i vekt