BRØT SAMMEN: Det var en tydelig rørt Brooke Shields som holdt tale unner minnesmarkeringen for Michael Jackson tirsdag. Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN: Det var en tydelig rørt Brooke Shields som holdt tale unner minnesmarkeringen for Michael Jackson tirsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Han fridde til meg

Brooke Shields snakker ut om å være Michael Jacksons ungdomsflørt.

SEHER.NO: Tirsdag var det duket for en gripende minnestund for Michael Jackson i Staples Center i Los Angeles.

En av kjendisene som entret scenen og holdt en minnetale for sin avdøde venn, var skuespillerinenn Brooke Shields (43).

I talen mintes en gråtkvalt Shields blant annet hvordan det var å være daten til Michael Jackson kun i en alder av 13 år.

"Lipstick Jungle"-stjernen fikk sitt store gjennombrudd i Hollywood allerede som 12-åring, da hun spilte en ung prostituert i filmen "Pretty Baby". I minnetalen avslørte Shields at hun og Michael utviklet et sterkt bånd ettersom de begge visste hvordan det var å være barnestjerner.

Nå innrømmer 43-åringen at poplegenden også fridde til henne på et tidspunkt.

- Han spurte meg om jeg ville gifte meg med ham, og jeg svarte 'Du har meg for resten av livet. Du trenger ikke gifte deg med meg. Jeg kommer til å få mitt eget liv og gifte meg og få egne barn, men du kommer alltid til å ha meg, avslører hun til Rolling Stone Magazine.
Shields understreker imidlertid at hun følte at frieriene var for å forsikre Jackson om at de forble venner, ikke fordi han var forelsket i henne.

- Jeg tror det fikk han til å slappe av. Han ville ikke miste ting som betydde noe for ham.
"Blue Lagoon"-skuespilleren giftet seg i 1997 med tennisstjernen André Agassi, men paret skilte lag kun to år senere. I 2001 giftet hun seg med skribent Chris Henchy, som hun i dag har to døtre med.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
- Jeg er ikke Michaels sønn