- Han fridde på engelsk

Men Elena hevder hun er den mest romantiske av «Skal vi danse»-ekteparet...

FRIDDE PÅ ENGELSK: Lars Alexander Wiulsrud overraseket kjæresten og dansepartneren Elena Bokoreva med frieri under et dansestevne i England i 2007. Samme år giftet de seg. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FRIDDE PÅ ENGELSK: Lars Alexander Wiulsrud overraseket kjæresten og dansepartneren Elena Bokoreva med frieri under et dansestevne i England i 2007. Samme år giftet de seg. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Kjærligheten stod i høysetet da «Skal vi danse»-deltakerne lørdag danset til musikk fra romantiske filmer.

Men det eneste ekteparet i TV-konkurransen, proffdanserne Lars Alexander og Elena Bokoreva Wiulsrud, hevder det blir lite tid til å pleie romantikken så lenge konkurransen pågår.

- Elena er veldig opptatt med trening sammen med Håvard Lilleheie, mens jeg er jo ute, så det er ikke så mye jeg ser til henne, sier Lars Alexander (24) - som røk ut for tre uker siden sammen med den tidligere alpinisten Andrine Flemmen.

Når de ikke danser med hver sin kjendis, er de to et av landets beste dansepar, med mange sterke plasseringer i internasjonale konkurranser bak seg.

Derfor var det kanskje naturlig at Lars Alexander fridde i forbindelse med et dansestevne i 2007.

- Det skjedde i England etter en konkurranse hvor vi var glade fordi vi hadde gjort det bra. Han fridde på engelsk og jeg sa ja med en gang, sier Elena (24) til Seher.no.


På hjemmebane er imidlertid begge enige om at det er Elena som er den mest romantiske av de to.

- Elena er veldig glad i å gå ut og spise, mens jeg synes det kan være like hyggelig hjemme med en Grandiosa, sier Lars Alexander og ler.


Etter at hans tid i «Skal vi danse» tok slutt følger han kona - som i fjor vant konkurransen med TV 2-programleder Carsten Skjelbreid - hver lørdag fra salen i TV 2-studioet.

- Den siste dansen er det beste de har gjort. Niern de fikk var velfjortjent. Jeg håper de går helt til topps, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fløysvik: - Jeg er sur og grinete