LYKKELIGE: Kate Moss og kjæresten Jamie Hince skal endelig gifte seg. Datteren Lila Grace har fått en ærefulle oppgaven som brudepike.  Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Kate Moss og kjæresten Jamie Hince skal endelig gifte seg. Datteren Lila Grace har fått en ærefulle oppgaven som brudepike. Foto: All Over Press Vis mer

- Han fridde i sengen

Nå planlegger superparet sommerbryllup.

Publisert
SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (36) har endelig forlovet seg med rockekjæresten Jamie Hince, og ifølge The Sun har paret planer om å gifte seg den 2. juli. Kates datter Lila Grace (8) har fått oppgaven som brudepike.

- Det blir en enorm fest, en av de største hun har arrangert – og hun har arrangert en del! sier en kilde til avisen
.

The Kills-gitaristen skal ha fridd til Moss i sengen tirsdag kveld, og overrasket henne med en forlovelsesring fra 1920-tallet, verdt flere hundre tusen kroner.

Moss og Hince ble introdusert for hverandre av den britiske kjendisen Sadie Frost etter en
konsert i september 2007.

Men forholdet har ikke bare gått knirkefritt. I 2009 kastet Moss kjæresten på gaten etter en stor krangel, men i nå er paret fast bestemt på å få forholdet til å fungere.

- Kate er henrykt. Jamie er mannen for henne – de er sjelevenner. Hun ville bare at han skulle kjempe for å få gifte seg med henne. Han har mast i lang tid, men hun tok tiden sin, sier en kilde.


Supermodellen har tidligere vært sammen med kjendiser som Johnny Depp og Pete Doherty.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer