BLE OVERRASKET: Hedda Bjørkholen mener Erlend virket som en hyggelig kar, og ble derfor overrasket da hun så den første episoden av «71 grader nord». Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE OVERRASKET: Hedda Bjørkholen mener Erlend virket som en hyggelig kar, og ble derfor overrasket da hun så den første episoden av «71 grader nord». Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Han fremstår som en drittsekk

«71 grader nord»-konkurrenten virker slu som få, mener reality-deltageren. Helt enig, kontrer Erlend Rønningen.

Se videointervjuet med «71 grader nord»-deltager Hedda Bjørkholen, samt klipp fra den første episoden, nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det sesongpremiere for den tolvte utgaven av «71 grader nord» på TVNorge. Der fikk Oslo-gutten Erlend Rønningen (28) mye oppmerksomhet, mest for sine noe kontroversielle uttalelser.

- Jeg er en person som er veldig glad i å lede andre mennesker. Jeg liker å få det som jeg vil. Om jeg ikke får det som jeg vil gjør jeg det slik at jeg får det som jeg vil. Jeg pleier som regel å oppsummere meg selv med ordet poker. Jeg er god til å planlegge, flink til å organisere, flink til å kontrollere mennesker. Jeg er også flink til å spille på lag med mennesker og vise at jeg liker folk, selv om jeg ikke liker dem, var noe av hva Rønningen uttalte.

Den første episoden tok utgangspunkt i den siste castingen på Hove, der 38 deltagere skulle kuttes ned til tolv. Blant de utvalgte var nettopp Erlend Rønningen, som med det altså falt i smak hos produksjonen.

Det gjorde også Hedda Bjørkholen (26). Bjørkholen er nemlig også blant dem som får være med på den videre ferden mot Nordkapp.
- Jeg ble egentlig mest overrasket over Erlend da jeg så den første episoden. Han kommer jo ut som den største drittsekken jeg har sett på ganske lenge, sier Hedda til Seher.no.

Rena-jenta oppfattet ikke sin 28 år gamle «71 grader nord»-konkurrent som en like stor drittsekk gjennom innspillingen av programmet.

- Jeg så ham ikke helt sånn på turen. Jeg vet ikke hvor mye han har lyst til å se seg selv som denne ledertypen, og hvor mye han egentlig viser seg sånn. Men det er ikke mange jeg har pratet med som synes Erlend kom godt ut av det i den første episoden, for å si det sånn. Men det har han jo noe han har sørget for selv, mener hun.

Erlend selv er helt enig i at han ikke kom spesielt godt ut av mandagens premiere.

- Jeg kan vel ikke si at jeg ble fremstilt så veldig bra. Jeg ble nok fremstilt som en slu taktikker, men det er jeg klar over også. Men dette var måten jeg kunne hevde meg på, jeg måtte spille et spill. Jeg er ikke godt nok trent og slike ting, derfor måtte jeg hevde meg på andre måter, forteller han til Seher.no.

Det de færreste nok vet er at Rønningen i 2001 også meldte seg på «71 grader nord». Den gang var han ikke i nærheten av å komme gjennom nåløyet. Det var også grunnen til at han valgte å kjøre en helt annen vri denne gangen.

- Søknaden jeg sendte i 2001 var mye kjedeligere, derfor tenkte jeg at nøkkelen til at det skulle gå bedre denne gang var ved å være litt slu. Søknaden denne gang minnet litt om slik jeg framsto i den første episoden, og på Hove måtte jeg jo spille på dette for å komme meg inn blant de tolv. Jeg måtte markere meg.

At Oslo-gutten er en hyggeligere kar enn hva han viste på TV denne gangen, bekreftes langt på vei av Hedda Bjørkholen.

- Jeg synes han var mye koseligere i virkeligheten. Det er klart, han prøvde jo å vise seg som en ledertype, han gjorde jo det også - men det er ingen tvil om at han er slu som få. Men at han styrte og kontrollerte så mye som han gir uttrykk for her, det vet jeg ikke helt, forteller hun.

- Så du er ikke slik til vanlig, Erlend?

- Nei, det er jeg ikke. Jeg har også fått reaksjoner fra venner og kjente som ikke helt kjente meg igjen i det som ble vist på TV nå på mandag, sier Erlend Rønningen, som likevel ikke legger skjul på at han liker rollen som leder.

- Jeg liker ikke å bare være en del av massene, jeg er glad i å bestemme litt. Men at jeg er overkontrollerende og slikt, det var litt drøyt. Men jeg liker å ha kontroll i visse situasjoner, innrømmer den blide 28-åringen til Seher.no.

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen

Se videointervjuet med «71 grader nord»-deltager Hedda Bjørkholen, samt klipp fra den første episoden, her:


[obj:media:8872]