SUKSESS: Fredrik Skavlan har blitt en populær mann i Sverige etter talkshow-suksessen "Skavlan", men det er ikke alle som er overbevist. - Programmet savner nerve, smarthet, spontanitet - og den ekte Fredrik Skavlan, skriver en svensk programleder. Foto: Scanpix
SUKSESS: Fredrik Skavlan har blitt en populær mann i Sverige etter talkshow-suksessen "Skavlan", men det er ikke alle som er overbevist. - Programmet savner nerve, smarthet, spontanitet - og den ekte Fredrik Skavlan, skriver en svensk programleder. Foto: ScanpixVis mer

- Han fremstår som dum

Fredrik Skavlan henges ut i Sverige.

SEHER.NO: Talkshow-kongen Fredrik Skavlan (43) gjør for tiden stor suksess i Sverige og Norge med programmet "Skavlan", og nylig ble han omtalt av Expressen som "Sveriges største TV-stjerne".

Men det er ikke alle svensker som skryter 43-åringen opp i skyene. Den svenske programlederen og journalisten Fredrik Virtanen henger nemlig ut nordmannen i en kronikk i svenske Aftonbladet.

"Programmet savner nerve, smarthet, spontanitet - og den ekte Fredrik Skavlan. Han fremstår som dum, selv om han er knivskarp", skriver Virtanen.

Journalisten hevder videre at Skavlan har umoderne frisyre, at han ler alt for ofte, og at han er for tilbakeholden.

Til tross for kritikken, hevder den svenske journalisten at programmet "Skavlan" har mange gode sider, men at de ikke blir utnyttet riktig, blant annet fordi det ikke sendes live, og at alle i studio derfor blir oppfattet som veldig forberedt.

"Det er trist, for Skavlan har et åpenbart talent" skriver Virtanen i Aftonbladet.

Til tross for kritikken, opplever Fredrik Skavlan svært gode seertall i nabolandet, og i høst har 43-åringen hatt besøk av stjerner som den amerikanske rapperen Jay-Z og den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (38).

Fredag besøker Hollywood-skuespilleren - og Jennifer Anistons eks-kjæreste - Vince Vaughn (39) og prinsesse Märtha Louise (38) talkshow-kongen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Patetisk med menn som skifter bleier

Se videointervju med Skavlan fra NRKs høstlansering her:


[obj:media:7978]