- Han fortjener å dra damer

Den nysingle "Idol"-stjernen gleder seg til å bli med MGP-broren på sjekkern. Se video!

BRØDRE: Lørdag opptrer Martin Thomassen (til venstre) med bandet Use Me under den første delfinalen i MGP på Ørland. Med seg som støtte har han storebror og tidligere "Idol"-finalist Jonas Thomassen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BRØDRE: Lørdag opptrer Martin Thomassen (til venstre) med bandet Use Me under den første delfinalen i MGP på Ørland. Med seg som støtte har han storebror og tidligere "Idol"-finalist Jonas Thomassen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Jonas og Martin nederst i saken!

ØRLAND (SEHER.NO):  Lørdag går den første delfinalen i årets MGP av stabelen på Ørland utenfor Trondheim, og blant de syv deltagerne i konkurransen, er poppunkbandet Use Me, som opptrer med låten "Daisy".

Med i bandet er 17 år gamle Martin Thomassen fra Rygge, som spiller keyboard. Han er lillebror til tidligere "Idol"-stjerne Jonas Thomassen (22), som var med i 2006-sesongen av TV 2-programmet, og havnet helt i finalen, kun slått av Alexander Denstad With.

Fredag var 22-åringen, som for tiden bor og jobber på Bali, blant tilskuerne da lillebroren signerte autografer og møtte fansen på Ørland kultursenter, og overfor Seher.no avslørte han at han er svært stolt av sin ferske poplillebror.

- Jeg er selvfølgelig kjempestolt, og synes det er veldig kult. Jeg gleder meg til å følge med, sier Jonas til Seher.no.

Martin gikk på barneskolen da storebroren havnet i medienes søkelys i forbindelse med "Idol", og som den mest pressevante av de to, har Jonas hatt mange gode råd å komme med.
 
- Jeg har bare sagt at han må kose seg mens det pågår. Det gjelder å nyte det mens man kan. Hvis du klarer det da, for det kan være vanskelig når du står der, smiler Jonas.

Det var ikke bare musikken som gjorde at 22-åringen var et yndet medieobjekt under "Idol"-tiden. Også hans forhold til "Idol"-kollega Oda Evjen Gjøvåg ga ham en del oppmerksomhet.

De to ble kjærester mens de deltok i talentprogrammet og holdt sammen i to og et halvt år etter konkurransen. Deretter tok forholdet slutt, før TV 2 Underholdning i høst kunne avsløre at de var blitt sammen igjen.

Til Seher.no forteller imidlertid 22-åringen at han nå er singel, og at han gleder seg til å være med brodern, som har blitt svært populær blant ungjentene, på "sjekkern".

- Jeg er singel, smiler han:

- Så jeg blir wingman.

Blir det lillebror som drar damer nå da?

- Ja, det fortjener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:   - Dette ser du ikke på tv


Se videointervju med Jonas og Martin nedenfor:


[obj:media:9292]