TRØBBEL I FORHOLDET: Selv om Avril Lavigne og Chad Kroeger bare har vært gift i litt over ett år, så skal de allerede slite i ekteskapet. Foto: All Over Press
TRØBBEL I FORHOLDET: Selv om Avril Lavigne og Chad Kroeger bare har vært gift i litt over ett år, så skal de allerede slite i ekteskapet. Foto: All Over PressVis mer

- Han forteller folk at de skal skilles

Bare ett år etter at Avril Lavigne giftet seg for andre gang ser det dystert ut for dette ekteskapet også.

SEOGHØR.NO: Ingenting var tradisjonelt da rockeparet Avril Lavigne (29) og Chad Kroeger (39) lovet hverandre evig troskap i juli i fjor.

Lavigne ga nemlig sitt ja til Nickelback-vokalisten i en sort brudekjole med sorte roser i hånden i en seremoni i Sør-Frankrike.

Ett år tidligere hadde Kroeger fridd til henne etter bare en måned som kjærester.

Nå skal det allerede være trøbbel i ekteskapet, melder flere amerikanske nettsteder.

- Det er slutt. Han går rundt i Los Angeles og forteller folk at de skal skilles, avslører en kilde til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK STØTTE: Avril dukket nylig opp uten gifteringen og tydelig beruset, selv om hun ikke skal drikke alkohol uten ektemannen, etter en venninnetur på byen. Foto: Zavar/NPG.com/All Over Press
FIKK STØTTE: Avril dukket nylig opp uten gifteringen og tydelig beruset, selv om hun ikke skal drikke alkohol uten ektemannen, etter en venninnetur på byen. Foto: Zavar/NPG.com/All Over Press Vis mer

Avrils venner misliker ektemannen hennes

Lørdag 30. august ble popstjernen observert uten gifteringen da hun forlot kjendisbaren Chateau Marmont etter en jentekveld på byen.

Dette skjedde bare noen uker etter at Avril fikk en 17 karat (!) stor diamantring i kjærlighetsgave av ektemannen.

- Jeg kan ikke tro det er sant når jeg ser min første bryllupsdagsgave. 17 karat og smaragdslipt. Wow! Jeg elsker mannen min, skrev hun på Twitter den gang.

Men kort tid etterpå slettet hun meldingen, ifølge Daily Mail, og den siste tiden skal paret ha unnlatt å nevne hverandre på sosiale medier.

- Chad er en stor dust i måten han snakker til Avril på, og i måten han snakker til folk generelt. Mange av vennene hennes liker ham ikke, sier en venn av artisten, ifølge nettstedet.

Gift for andre gang

Kroeger har tidligere avslørt at han og kona ikke rører alkohol hvis de er ute hver for seg for å unngå fristelser.

- Vi drikker ikke når vi er borte fra hverandre. Vi vil ikke komme til det punktet der man ber om trøbbel, fortalte han i november.

Fra 2006 til 2010 var Avril gift med «Sum 41»-sangeren Deryck Whibley. Etter at de gikk fra hverandre var hun i et to år langt forhold med realitystjernen Brody Jenner.

LES OGSÅ: Avril Lavigne mistet nesten bikinibuksa

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.