SKANDALE: Tristan Thompson lagde stort oppstyr i sladderpressen verden over tidligere i år, da han ble tatt på fersken med en annen dame enn kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB Scanpix
SKANDALE: Tristan Thompson lagde stort oppstyr i sladderpressen verden over tidligere i år, da han ble tatt på fersken med en annen dame enn kjæresten Khloé Kardashian. Foto: NTB ScanpixVis mer

Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Han forstår ikke konsekvensene av utroskapen

Realitystjernen irriterer seg over at kjæresten skyver problemene deres unna.

To dager før Khloé Kardashian (34) ble mor for første gang, ble det kjent at kjæresten Tristan Thompson (27) angivelig hadde vært utro mot henne.

Realitystjernen skal ha tilgitt kjæresten i etterkant av datterens fødsel, og duoen er for tiden travle småbarnsforeldre til lille True, som ble født i midten av april.

Men til tross for at Khloé og Tristan har holdt sammen gjennom skandalen, skal Khloé være lettere irritert over at kjæresten ikke forstår konsekvensene av utroskapen. Det sier en kilde til People.

IRRITERT: Khloé Kardashian skal være irritert over at kjæresten ikke skjønner omfanget av skandalen han skapte tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Khloé Kardashian skal være irritert over at kjæresten ikke skjønner omfanget av skandalen han skapte tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tristan er ikke så forståelsesfull som han kunne vært i denne situasjonen. Det er mye lettere for ham å skyve det unna enn det er for henne, sier kilden til nettstedet og legger til:

- Khloé har bært frem dette barnet, og hun er mye mer i rampelyset enn det Tristan er. Han skjønner ikke konsekvensene av hva han har gjort, og Khloé mener at skandalen var en mye større greie enn han gjør. Tristan forstår ikke at handlingene hans ikke bare påvirker de to, men hele familien som helhet.

Vanskelig overgang

Khloé har hele 77 millioner følgere på Instagram, og har vært en offentlig person så godt som hele livet. Tristan har «bare» 2,9 millioner følgere - og var relativt ukjent for mange før han begynte å date Kardashian-søsteren.

Kilden forteller til nettstedet at det har vært vanskelig for basketspilleren å venne seg til det faktum at han nå er en del av en svært profilert familie, og at han ikke var forberedt på at skandalen skulle blåses såpass opp.

BASKETSPILLER: Tidligere var Tristan kun kjent som en av spillerne på Cleveland Cavaliers. I dag er han kanskje best kjent som Khloé Kardashians kjæreste. Foto: Splash News
BASKETSPILLER: Tidligere var Tristan kun kjent som en av spillerne på Cleveland Cavaliers. I dag er han kanskje best kjent som Khloé Kardashians kjæreste. Foto: Splash News Vis mer

- Det har vært en vanskelig overgang for ham. Hele familien har måttet håndtere hvordan offentligheten nå ser på ham, og forholdet til Khloé har endret seg dramatisk. Han skjønner heller ikke helt at Khloé har vært gjennom dette før, og at den eneste forskjellen denne gangen er at det er et barn involvert.

Skandale

Det var 11. april i år at påstandene om at Tristan Thompson skal ha vært utro mot sin da høygravide kjæreste spredte som seg ild i tørt gress.

Det var den britiske tabloidavisa Daily Mail som først publiserte et Snapchat-klipp av Thompson fra et utested i New York, angivelig fra helgen i forkant, der han er i svært hyggelig selskap med en ukjent brunette.

Filmet av nordmann

I opptaket som er gjort på utestedet, der Tristan skal ha vært til stede med en gruppe venner, lener den mystiske brunetten seg inntil den velomtalte 27-åringen, før de - under hettegensere - deler det som kan likne på et kyss.

Det var norske Vendela Hansen (21) som filmet hendelsen og sendte klippet til Daily Mail.

- Jeg var ute med noen venner på lørdag i sjutiden på PHD-lounge i New York. På bordet ved siden av oss satt Tristan Thompson sammen med noen kompiser og noen andre jenter, sa hun til Se og Hør i etterkant av at skandalen ble kjent.

I løpet av kvelden observerte Hansen at Tristan og en av jentene som satt ved bordet hans begynte å kose og holde rundt hverandre.

- Og så startet de å kline. Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, kunne 21-åringen fortelle.

Khloé skal ha fått tidlige rier etter å ha hørt om ryktene, og like etterpå kom parets felles datter til verden.

LES OGSÅ: Avslører termindatoen

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Oppdrar sønnen som jente

Oppdrar sønnen som jente

Fikk barn med sin 31 år yngre kone

Fikk barn med sin 31 år yngre kone

TV-stjerne kommer ut av skapet

TV-stjerne kommer ut av skapet

Avslører vill penge­bruk på datteren

Avslører vill penge­bruk på datteren

- Det er bare ikke passende

- Det er bare ikke passende

Barna til Danmarks rikeste mann drept

Barna til Danmarks rikeste mann drept

- På plass før den kongelige fødselen

- På plass før den kongelige fødselen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255