Adeles far er død:

- Han forsøkte å skvære opp

Popstjernens pappa skal ha gått bort som følge av kreftsykdom.

KRITISK: Under Grammy-utdelingen i 2017 snakket popstjernen Adele om sin far. Den gang sa hun at hun ikke elsket ham. Foto: David Fisher/ REX / NTB
KRITISK: Under Grammy-utdelingen i 2017 snakket popstjernen Adele om sin far. Den gang sa hun at hun ikke elsket ham. Foto: David Fisher/ REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mark Evans, faren til popstjernen Adele Adkins (33) skal ha forlatt datteren og moren da Adele bare var tre år gammel.

Han skal nemlig ha valgt å reise tilbake til hjemlandet Wales og han og Adele skal aldri ha klart å få kontakten skikkelig opp å stå igjen.

Nå er Evans død. Han ble bare 57 år skal ha vært kreftsyk i lang tid. Det skriver The Sun.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

- Svært lei seg

Ifølge den britiske avisens kilder er Adele og familien sterkt påvirket av Evans bortgang, selv om de hadde lite med ham å gjøre.

Verdensstjernen har imidlertid ikke kommentert dødsfallet ennå.

- Marks familie er selvsagt svært lei seg over nyheten om at han er død. Han levde alltid i håpet om å gjenoppta et godt forhold til Adele, men de hadde lite kontakt helt til slutten. Han gjorde noen forsøk på å skvære opp, men det hadde gått for lang tid, sier en kilde til avisen.

- Jeg hater ham ikke, han er tross alt faren min, har Adele tidligere uttalt om faren sin.

STOR STJERNE: Den britiske artisten Adele har gjort stor suksess på musikkfronten. Foto: Richard Young / REX
STOR STJERNE: Den britiske artisten Adele har gjort stor suksess på musikkfronten. Foto: Richard Young / REX Vis mer

Forverret forhold til faren

Forholdet mellom Adele og faren ble imidlertid mer og mer forverret etter hvert som førstnevntes karriere bare vokste og vokste, og i 2011 skal kontakten mellom dem ha nådd bristepunktet.

For drøye fire år siden, i 2017, snakket Adele om faren fra scenen da hun holdt tale under prestisjefylte Grammy Awards. Der uttalte artisten at hun ikke hadde sterke følelser for ham.

- Jeg elsker manageren min, som jeg elsker faren min. Det sier imidlertid ikke så mye, fordi jeg elsker ikke faren min. Men jeg elsker deg på samme måte som jeg burde elsket faren min, sa hun den gang fra scenen.

Mark Evans har tidligere sagt at «han var en dårlig far på den tiden Adele virkelig hadde trengt ham».

TILBAKE: Adele var tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut fikk kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer

Drastisk vektnedgang

Helt siden i fjor sommer har den britiske artisten skapt en rekke overskrifter internasjonalt på grunn av sitt «nye utseende».

Mange har påpekt stjernens drastiske vektnedgang, og i fjor høst, da ettbarnsmoren gjorde en opptreden på «Saturday Night Live», uttalte hun seg for første gang selv om den drastiske forvandlingen.

- Jeg vet at jeg ser veldig, veldig annerledes ut, enn sist dere så meg. Men på grunn av alle corona-restriksjonene har jeg vært nødt til å reise lett, og jeg kunne derfor bare ta med halve meg, forklarte hun spøkefullt i programmet, og la til:

- Og dette er den halvdelen jeg valgte.

BRØT TAUSHETEN: Popstjernen Adele snakket i fjor for første gang om den ekstreme forvandlingen i tv-programmet «Saturday Night Live». Foto: Nipi / Backgrid UK / NTB
BRØT TAUSHETEN: Popstjernen Adele snakket i fjor for første gang om den ekstreme forvandlingen i tv-programmet «Saturday Night Live». Foto: Nipi / Backgrid UK / NTB Vis mer

De første bildene av Adeles forandring begynte for øvrig å dukke opp bare kort tid etter at hun og ektemannen og partneren gjennom syv år, Simon Konecki, gikk hver til sitt i 2019. Duoen, som er foreldre til sønnen Angelo (8), hadde da vært sammen i syv år.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet, skrev nyhetsbyrået AP den gang.

Som mange andre stjernepar, lå det i kortene at skilsmissen kunne koste Adele dyrt - nærmere bestemt halve formuen hennes.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: I sorg: - Tungt og trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer