- Han forsøkte å kvele henne med et laken

Kjæresten skal ha «banket dritten ut av» TV-stjernen Jenelle Evans.

VOLDSOM KRANGEL: Politiet reagerte raskt da det utbrøt en voldsom krangel mellom Jenelle Evans og Gary Head. Foto: All Over Press
VOLDSOM KRANGEL: Politiet reagerte raskt da det utbrøt en voldsom krangel mellom Jenelle Evans og Gary Head. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jenelle Evans (20), som ble berømt gjennom MTV-serien «Teen Mom», ble sammen med kjæresten, Gary Head, arrestert denne uken etter en voldsom krangel. Paret har sønnen Jace (2) sammen.

En kilde forteller nå til nettstedet RadarOnline.com at Head kvalte kjæresten med et laken.

- Gary «banket dritten ut av» Jennelle. Han kvalte henne med et laken, forteller kilden.

Både Evans og Head ble løslatt mot kausjon. Paret har hatt et «av og på»-forhold og dette er ikke første gangen Evans har havnet i arresten.

- Da politiet spurte Jenelle om hva som hadde skjedd, og om hun slo tilbake, sa hun: «Ja, selvfølgelig slo jeg tilbake».

Nå kan Head ble siktet for en grov forbrytelse. Begge er allerede siktet for overfall og besittelse av narkotika og ulovlige legemidler.

- Men stoffene ble ikke funnet i nærheten av Jenelle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Teen Mom-paret arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer