Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

- Han følte seg fanget i ekteskapet

Forholdet skal ha vært alt annet enn rosenrødt.

SKILT: Nylig kom nyheten om at Brody Jenner og Kaitlynn Carter hadde gått fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Nylig kom nyheten om at Brody Jenner og Kaitlynn Carter hadde gått fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke lenge siden kom sjokknyheten om at Brody Jenner (35) og kona Kaitlynn Carter (30) skulle gå hver til sitt - bare ett år etter at de ga hverandre sine «ja».

Det var i juni i fjor at paret giftet seg i en intim seremoni på øya Sumba i Indonesia, men nå har de altså valgt å skilles - knapt ett år etter at de ble smidd i hymens lenker.

Det bekreftet en representant for paret overfor nettstedet People nylig.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sa representanten.

- Var som et gissel

Det var fredag forrige uke at den sjokkerende skilsmissenyheten kom. Nå forteller Jenners reality-kolleger fra serien «The Hills: New Beginnings» om det ferske bruddet.

Realitystjernen Spencer Pratt (35) er blant dem som snakker ut om det turbulente forholdet mellom Jenner og Carter, og sier at de trengte hjelp med ekteskapet sitt.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Jeg er ikke overrasket. Jeg føler at jeg sa det. Det har kanskje ikke kommet på lufta enda, men jeg sa at det var som at han var et gissel. Det føltes som om han prøvde å si til meg: få meg ut, få meg ut, sier Pratt om ekteskapet mellom Jenner og ekskona.

Det er i forbindelse med en podkast, gjengitt av E News, at «The Hills»-stjernene Pratt og kona Heidi Montag (32) letter på sløret om ekteskapet mellom Jenner og Carter - som nå altså har gått til grunne.

SLUTT: Ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter er over. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteskapet mellom Brody Jenner og Kaitlynn Carter er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Montag sier også at hun reagerer på at Jenner og Carter har snakket negativt om deres eget ekteskap.

I denne sesongen av «The Hills» får TV-publikumet også se Kaitlynn og Brody i svært opphetede diskusjoner, og Carter skal blant annet ha kalt kona for «psykopat» og «et mareritt» etter en heftig krangel.

Paret skal ifølge E News også ha vært uenige om en rekke temaer - blant annet om de skulle få barn sammen eller ei. Foran TV-kameraene har paret tidligere også avslørt at de hadde et åpent forhold.

Serien ikke bra for dem

Duoen har den siste tiden vært å se i realityserien «The Hills: New Beginnings». Overfor People hevdet en kilde nylig at medvirkningen i serien ikke var bra for dem - og at de har hatt problemer i forholdet i flere år.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Det ble så ille at Kaitlynn faktisk hadde flyttet ut før de begynte å filme, men så flyttet hun inn igjen. Å være med i «The Hills» forstørret mange ting i ekteskapet deres, og det ble tydelig at det ikke kom til å fungere. De visste det begge to, sa kilden til underholdningsnettstedet.

En annen kilde sa at en faktor også var Kaitlynns ønske om å få barn:

- De var uenige om det hele tiden. Kaitlynn ville virkelig bli mor. Hun trodde at Brody ville endre mening, men det gjorde han ikke.

Giftet seg i i intim seremoni

Bruddet kommer nok som et sjokk på mange, da både Brody og Kaitlynn delte bilder på Instagram og gratulerte hverandre med bryllupsdagen 2. juni. I sitt innlegg skrev realitystjernen blant annet at Kaitlynn var «hans livs kjærlighet».

Brody og Kaitlynn giftet seg som nevnt på den Indonesiske øya Sumba i fjor sommer, der de hadde en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia at 35-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

LES OGSÅ: - Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer