- Han flyttet inn etter andre date

Sandra Lyng Haugen og Martin Bjercke nølte ikke etter at det ble forelskelse ved første blikk.

SAMBOERE I EN FEI: Artistparet Martin Bjercke og Sandra Lyng Haugen, her på Universals sommerfest i juni, flyttet sammen etter bare to stevnemøter.  Foto: FameFlynet Norway
SAMBOERE I EN FEI: Artistparet Martin Bjercke og Sandra Lyng Haugen, her på Universals sommerfest i juni, flyttet sammen etter bare to stevnemøter. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før jul ble det kjent at artist Sandra Lyng Haugen (27) hadde forelsket seg i elektroartist Martin Bjercke (26).

«Don't Care»-sangeren sjekket opp Bjercke, som er med i elektrogruppa CLMD, umiddelbart da de møttes i garderoben før P3 Gull i november i fjor. Og det gikk heller ikke bedagelig for seg da de to ble samboere, avslører Lyng Haugen overfor VG.

- Martin har et så vakkert hjerte. Han flyttet inn etter andre date.

Den vakre 27-åringen hadde egentlig tenkt å være singel en stund. Men etter å ha tilbragt den første helt spesielle kvelden sammen med Bjercke, innså sangstjernen at hun ikke kunne la ham være.

At paret bor tett i Sandras 29 kvadratmeter store leilighet på Fagerborg i Oslo, plager dem ikke.

Martin: - Sandra var en drøm som gikk i oppfyllelse

- Han er det snilleste mennesket jeg har møtt. Vi har bodd sammen i denne lille leiligheten min i åtte måneder og har det kjempefint, forteller Sandra til VG.

TRAVEL: Sandra, her på VG-lista Topp 20 i juni, slapp singelen «Electric City» for et par uker siden, og til høsten sitter hun i dommerpanelet i «Idol Junior» på TV 2. Foto: FameFlynet Norway
TRAVEL: Sandra, her på VG-lista Topp 20 i juni, slapp singelen «Electric City» for et par uker siden, og til høsten sitter hun i dommerpanelet i «Idol Junior» på TV 2. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Selv om «PRTeY»-stjernen innrømmer at hun er impulsiv og velger å «leve livet fullt ut», er det ikke sikkert at turtelduene hadde blitt kjærester og samboere i lynfart - om ikke media hadde vært så interessert i dem.

Da den ferske romansen deres sprakk i media, ble nemlig de to nødt til å ta stilling til om de faktisk skulle bli et par.

- Det skaper en del press og du må gjøre deg opp en del meninger og du må ta tankene du egentlig tar noen måneder lenger ned i veien med én gang. Heldigvis var følelsene så riktige, så da var det greit, fortalte Bjercke til Seoghør.no på Spellemannprisen i januar - der han og Sandra viste seg sammen offentlig for første gang.

LES OGSÅ: - Sandra var en drøm som gikk i oppfyllelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer