Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Han flørter alltid med henne

Mange skal slite med å forstå seg på forholdet mellom Scott Disick og ekskjæresten, Kourtney Kardashian.

EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian har vært en del av hverandres liv helt siden 2006, og sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix
EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Kourtney Kardashian har vært en del av hverandres liv helt siden 2006, og sammen har de tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart fem år siden forholdet mellom Kourtney Kardashian (41) og Scott Disick (37) tok slutt. Duoen hadde da vært kjærester i ni år og har barna Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) sammen.

De to gikk gjennom en rekke opp- og nedturer sammen, og det turbulente forholdet ble godt dokumentert i realityserien «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kourtney valgte å dumpe ham sommeren 2015.

Singel igjen

To år senere ble Scott sammen med den nesten 16 år yngre modellen Sofia Richie (21), som er datteren til den berømte artisten Lionel Richie (70).

De to har hengt sammen i tykt og tynt, og har også ved flere anledninger feriert sammen med Kourtney og barna som en ekte moderne familie.

For knappe to uker siden kom derimot nyheten om at Disick og Richie skal ha tatt en pause i forholdet, og kort tid etter ble det hevdet at trebarnsfaren fremdeles har følelse for eksen. Dette skal også ha vært grunnen til bruddet.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde til US Weekly, og fortsatte:

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

Feiret bursdagen med Kourtney

Dette kan også ha blitt bekreftet da Disick fylte 37 år den 26. mai. I den anledning tok han nemlig med seg ekskjæresten og barna til Utah for å feire bursdagen med dem. Her bodde de på eksklusive Amangiri Resort, og dagene ble brukt til hesteridning og besøk til innsjøen Lake Powell ifølge bildene duoen har postet på sosiale medier.

View this post on Instagram

Little water never hurt nobody

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

View this post on Instagram

western

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Kourtney og Scott hadde det så gøy sammen med ungene i Utah, og barna vil at de skal ha flere familieturer oftere. Scott er utrolig glad for at han og Kourtney går godt overens og at alt er så lettvint med henne. Det er merkelig for alle andre, men ikke for dem. De er som to bestevenner, forteller en kilde til Us Weekly.

View this post on Instagram

Escape to the desert 🌵🐫🌞

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Til tross for et vanskelig kjærlighetsforhold har de to altså klart å beholde vennskapet, og samtidig jobbet tett sammen om oppdragelsen til barna.

- Kourtney er ikke åpen for ham på det romantiske plan, men Scott flørter alltid med henne og han synes hun ser bedre ut enn noen gang. Familien hennes elsker ham også, og han er som en sønn for Kris Jenner, deler kilden videre med nettstedet.

Sørger over foreldrene

Like før nyheten om bruddet mellom Scott Disick og Sofia Richie ble kjent sist måned sjekket «Flip it Like Disick»-stjernen inn på en rehabiliteringsklinikk. Til tross for at 37-åringen tidligere har slitt med rusproblemer, så var det ikke derfor han søkte hjelp denne gangen.

Høsten 2013 mistet nemlig Scott, som er enebarn, først moren etter lang tids sykdom, og bare et par måneder senere døde også faren. Sorgen gikk svært hardt inn på tv-stjernen og i mai tok han altså tak i det hele ved å sjekke inn på rehab for å få hjelp til å bearbeide sorgen.

«I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene», skrev advokaten hans da i en uttalelse.

Kourtney har tidligere hyllet det gode vennskapet til eksen på sosiale medier. I fjor vår delte hun dette bildet av seg selv og Scott på sin Instagram - hvor hun har over 93 millioner følgere.

- Jeg er så stolt over hvor langt vi nå har klart å komme som foreldre til våre barn, og av alt arbeidet vi har lagt ned for å komme hit, skrev hun blant annet.

LES OGSÅ: Brad Pitt og Maddox Jolie-Pitt: - Gjenforent etter de bitre årene

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer