- Han fjernet håndkleet sitt og kysset meg

23 år gamle Sara Leal hevder Ashton Kutcher sa han var separert, før han forførte henne i boblebadet...

<strong>- GIKK TIL SENGS:</strong> : 22 år gamle Sara Leal hevder filmstjernen Ashton Kutcher sa han var separert fra kona Demi Moore, før de to gikk til sengs i september. Foto: All Over
- GIKK TIL SENGS: : 22 år gamle Sara Leal hevder filmstjernen Ashton Kutcher sa han var separert fra kona Demi Moore, før de to gikk til sengs i september. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 22 år kontormedarbeideren Sara Leal - som skal ha hatt sex med den gifte filmstjernen Ashton Kutcher (33) på et hotell i San Diego i september, hevder hun trodde han var separert fra skuespiller Demi Moore da de gikk til sengs.

-Han sa han var separert, og jeg trodde ham, sier hun i et intervju med bladet Us Weekly.

Ifølge Leal skal hun og Ashton ha badet sammen med en annen kvinne i et boblebad i hans suite på Hard Rock Hotel i San Diego, før de endte opp med å ha sex to ganger.

- Vi gikk til soverommet hans i 6-tiden. Da fjernet han håndkleet sitt og kysset meg. Etter det hadde vi sex. Han var veldig god. Det var ikke noe rart med det.

Etter den påståtte hyrdestunden - som har ført til at Ashton Kutcher og Demi Moore knapt har vært å se sammen den siste måneden - de to ha snakket om alt fra astrologi til politikk, ifølge Sara.

Se de eksklusive bildene fra Demi og Ashtons skogsturen, hvor de desperat skal ha forsøkt å redde ekteskapet, i Se og Hør Weekend, som er i salg fra fredag!


Kutcher skal også hevdet at mesteparten av tiden hans går ut på å opprettholde en falsk fasade.

- Han sa «jeg liker sånt som dette, fordi jeg er en skuespiller 90 prosent av tiden og det er falskt. Det er deilig å ha øyeblikk som er virkelige», sier Sara til US Weekly.

Kutcher har foreløpig ikke kommentert de nye påstandene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hevder han var utro på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer