- Han fikk lus av elskerinnene

Rockestjernens utsvevende kjærlighetsliv ga uventete problemer.

TIDLIGERE BAND-KAMERATER: Gene Simmons og Ace Frehley sammen på scenen som Kiss. I bakgrunnen til høyre Paul Stanley. Foto: Stella Pictures
TIDLIGERE BAND-KAMERATER: Gene Simmons og Ace Frehley sammen på scenen som Kiss. I bakgrunnen til høyre Paul Stanley. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kiss-stjernen Gene Simmons har ved flere anledninger hevdet at han har hatt sex med over 5000 kvinner i løpet av sitt liv.

Nå hevder imidlertid hans tidligere bandkompis Ace Frehley i en ny bok at det meget aktive kjærlighetslivet ikke foregikk uten problemer.

Simmons skal nemlig flere ganger ha fått lus av sengepartnerne sine.

- Det virket som om han alltid var angrepet av lus. Han fikk lus av elskerinnene, skriver han i boken «No Regrets»

Frehley spilte i Kiss fra 1973 til 1982, men måtte gi seg på grunn av sitt omfattende narkotikamisbruk. Han gjorde comeback da bandet ble gjenforent i 1996, før han ga seg for siste gang i 2002.

Frehley beskylder også sin kompis for å være sex-avhengig.

- Han er sex-avhengig akkurat som jeg er en alkholiker. Hvis du bare har vært sammen med et par kvinner, så må det være berusende å plutselig oppleve at groupier kaster seg over deg.

- Han er en god businessmann, men privatlivet hans er et kaos.

Gene Simmons - som nylig giftet seg meg kjæresten Shannon Tweed - kommenterer kun påstandene fra sin tidligere bandkollega på denne måten:

- Ace har vært en misbruker i 35 år. Vi ønsker han alt godt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt løftet til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer