- Han fikk litt ekstra oppmerksomhet etter det

«Jakten»-Marianne lot seg imponere av Stians rødmalte hjerte.

SEOGHØR.NO: I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» på TV 2 flyttet frierne hjem til bøndene i håp om å bli enda bedre kjent.

Hos Marianne Nordhus (31) på Fjelbergøy utenfor Stord var gutta i full sving med malerkosten på gården.

Stian, som fikk i oppdrag å male det nye slakterrommet, bestemte seg for å sjarmere Marianne med å male et hjerte med «M» på veggen.

- Jeg ble ganske imponert over hjertet. Jeg hadde ikke engang tenkt tanken på at noen kunne finne på noe sånt, så jeg ble veldig overrasket. Han fikk litt ekstra oppmerksomhet etter det. Man blir jo litt sjarmert når gutta legger inn en sånn innsats, forteller en lattermild Marianne til Seoghør.no  

Å få fire menn i hus som alle kjemper om hennes gunst, var veldig uvant for den vakre bonden, som tidligere har fortalt til Dagbladet at hun alltid pynter seg litt før hun går i fjøset om morgenen.

- Det er selvfølgelig en veldig spesiell situasjon å være i, men guttene kom godt overens og hadde det kjempegøy sammen. Å bo sammen alle sammen gikk over all forventning. Om det var noe sjalusi dem imellom så la i hvert fall ikke jeg merke til det, sier hun til Seoghør.no.

PROGRAMLEDER: Katarina Flatland loser høstens «Jakten»-bønder og -friere gjennom hjerte og smerte i det populære TV 2-programmet. Foto: FameFlynet Norway
PROGRAMLEDER: Katarina Flatland loser høstens «Jakten»-bønder og -friere gjennom hjerte og smerte i det populære TV 2-programmet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

I tillegg til Nordhus er følgende bønder med i høstens «Jakten på kjærligheten»:

 Johan Martin Tovslid (30) fra Skien, Tor Espen Helle (34) fra Helle i Setesdal, og Knut Erik Ulltveit (36) fra Ulltveit i Gjerstad.

«Jakten på kjærligheten», som ledes av Katarina Flatland, sendes på TV 2 hver mandag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.