- Han får meg til å smile innvendig. Og utvendig.

Romantikken blomstrer for «Farmen»-deltager Stine Sørum.

SEOGHØR.NO: Høstens «Farmen» er omsider over. Søndag kunne Magnhild Vik (42) strekke armene i været og juble hemningsløst etter at hun vant den nervepirrende finalekonkurransen mot Olav Harald Ulstein (51).

Nesten samtlige av årets deltagere var søndag samlet i Oslo for å overvære finaleprogrammet. Dit kom også Stine Sørum (31), som tidligere denne uka avslørte til «God morgen, Norge» at hun har begynt å date en mann.

Til Seoghør.no forteller 31-åringen at hun er svært lykkelig om dagen.

Se video øverst i saken.

- Jeg må jo holde ting litt hemmelig. Men han er en flott mann, som får meg til å smile innvendig. Og utvendig! Det kribler litt i magen, og jeg blir glad når jeg tenker på ham. Det er veldig deilig. Nå når det er vinter og mørkt, er det deilig å ha en man kan varme seg på, sier hun til Seoghør.no.

LYKKELIGE DAGER: - Han er en flott mann, som får meg til å smile innvendig. Og utvendig! Sier Stine Sørum om sin splitter nye romanse.  Foto: Tor Lindseth
LYKKELIGE DAGER: - Han er en flott mann, som får meg til å smile innvendig. Og utvendig! Sier Stine Sørum om sin splitter nye romanse. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Er du forelsket, Stine?

- He he, jeg er veldig, veldig, veldig betatt i ham. Og veldig glad...

De to møttes på ute på byen, og fant raskt tonen. Og ifølge Stine, brukte hun ikke lange tiden på å falle for ham.

- Han hadde et herlig smil og glimt i øyet. Det fenget meg virkelig! Medgir den blide jenta, som ikke vil si at hun har fått seg kjæreste helt ennå.

- Vi kaller oss ikke kjærester ennå, nei. Vi dater, så får vi se etter hvert, forteller Stine.

Hun håper imidlertid at følelsene mellom dem vil vare.

- Jeg håper jo at vi kan kalle hverandre kjærester etter hvert, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg brrukte ikke truse på «Farmen»