- Han får meg til å føle meg vakker

Tone Damli hyller kjæresten på Valentindagen.

DUKKET OPP SAMMEN PÅ SE OG HØR-FEST: Tone Damli og Markus Foss dukket for første gang opp sammen som et par på Se og Hørs kjendisgalla i november. Foto: Tor Lindseth
DUKKET OPP SAMMEN PÅ SE OG HØR-FEST: Tone Damli og Markus Foss dukket for første gang opp sammen som et par på Se og Hørs kjendisgalla i november. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: I november ble det kjent at artisten Tone Damli (25) venter barn med sin kjæreste Markus Foss (31).

I anledning Valentindagen hyllet Tone fredag sin bedre halvdel på sin Instagram-side.

Under et bilde av de to skriver hun:

«Han her e min valentin da!:) Snakk om vakkert menneske. Han får meg til å føle meg vakker og verdifull. Også skal han jammen santen bli pappa til høna eg ha i magen. Kvar dag e ein fest med deg @makkan_foss #herogfru #valentine #love».

 Foto: Se og Hør
Foto: Se og Hør Vis mer

I tillegg til den kommende fødselen, forbereder Tone seg også på en ny runde som Idol-dommer.

Til Se og Hør Weekend sier Tone at alt har gått bra med graviditeten så langt.– Formen er fin. Og ja, vi er veldig spente både Markus og jeg, sier popstjernen til S e og Hør.

Tone og barnefar Markus Foss (31) ønsker å holde babyen og graviditeten mest mulig skjermet.

I begynnelsen av januar fikk de derfor et herlig avbrekk og tid til bare å være to på eksotisk kjærlighetsferie på Cuba.

I dagens Se og Hør kan du se bilder av Tone og magen!

Louise Angelica Markussen, som er forlovet med fotballproffen John Arne Riise, la ut et bilde av de to på romantisk skitur i Trysil.

«My perfect way to celebrate Valentines day» skriver hun.Kjendisstylist Jan Thoma har lagt ut et bilde av sin ektemann Christopher Mørch Husby, hvor han kaller ham for sin prins.

«Happy Valentine's Day my beautiful Prince»

 

LES OGSÅ: - Det blir sikkert amming i pausene