- Han får aldri bli hjelperen min igjen

«Farmen»-deltageren tar et oppgjør med «sjefen» i onsdagens episode.Se video!

Se klipp fra onsdagens «Farmen» i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: Høstens «Farmen» er igang, og onsdag er det klart for seriens aller første førstekjempevalg. Mandag ble Finn Olav Odde (56) stemt fram til storbonde, men allerede nå begynner 56-åringen å merke motstand fra noen av de andre på gården.

Spesielt fra Frank Tore Aniksdal (44), som attpåtil er storbondens hjelper den første uka...

I onsdagens episode koker det over for Frank Tore, som lar seg irritere over maset fra Finn Olav, og at han støtt og stadig skal vise de andre deltagerne hvordan man skal gjøre jobben skikkelig.

- Han går å maser og tyter hele dagen, sier Frank Tore i programmet, før han bestemmer seg for å stille denne ukas sjef til veggs.

- Neste gang kan det hende at vi har enda mer å gjøre og at vi har mindre mat. Skal du da fortsette å mase og å vise alt du kan? spør 44-åringen.

Avfeier diskusjonen

Finn Olav på sin side lar seg ikke rikke, og avfeier etter hvert diskusjonen i håp om å legge ballen død.

- Jeg har ikke tid til å stå her og krangle med deg, fastslår storbonden, før han senere ikke legger skjul på at han lar seg irritere over hjelperens oppførsel.

STYRER SHOWET: Finn Olav Odde er storbonde under den første «Farmen»-uka. Det blir ikke bare en harmonisk opplevelse for den staute 56-åringen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STYRER SHOWET: Finn Olav Odde er storbonde under den første «Farmen»-uka. Det blir ikke bare en harmonisk opplevelse for den staute 56-åringen. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Han får aldri være hjelperen min igjen, innrømmer han.

Vil sjarmere kvinnene

Frank Tore Aniksdal la overfor Seoghør.no i forkant av innspillingen ikke skjul på at han har et mål om å sjarmere kvinnene i senk under oppholdet på gården.

- Til damene skal jeg si at jeg jobber som massør. Hvis de er slitne og trøtte er det godt å bli massert. Jeg skal stelle godt med og massere jentene og drite i mannfolkene. Det andre, det kommer naturlig. Har man stelt pent med og hygget seg med damene, da kommer sexen av seg selv, sa han til Seoghør.no.

Mandagens «Farmen» ble sett av 845.000 seere, og var med det historiens tredje mest sette sesongpremiere av realityprogrammet.

«Farmen» ser du på TV 2 onsdag klokka 22.15.

LES OGSÅ: - Sexen skal komme av seg selv