STRÅLER: Popstjernen Jessica Simpson er opp over ørene forelsket i sin nye kjæreste, tidligere NFL-stjerne Eric Johnson. Her er paret sammen under Jessicas bursdagsfest tidligere i sommer.  Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Popstjernen Jessica Simpson er opp over ørene forelsket i sin nye kjæreste, tidligere NFL-stjerne Eric Johnson. Her er paret sammen under Jessicas bursdagsfest tidligere i sommer. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han er verdens mest fantastiske mann

Jessica Simpson har aldri hatt det bedre.

SEHER.NO:  Popstjernen Jessica Simpson (30) gjør ikke annet enn å snakke om sin nye kjæreste, tidligere NFL-stjerne Eric Johnson (30), om dagen.

Og 30-åringen virker nærmest sprekkferdig av lykke og forelskelse.

«Irresistible»- sangerinnen, som har vært svært uheldig med kjærligheten de siste årene, kunne nylig avsløre at hun aldri har følt seg bedre eller lykkeligere enn nå. Og denne helgen bekreftet hun nok en gang sin kjærlighet til Johnson på sin Twitter-side, skriver Us Magazine.

- Jeg har møtt verdens mest fantastiske mann. Jeg er så heldig!, skrev hun, og publiserte samtidig et hett bilde av de to sammen.

Simpson og Johnson begynte å date for om lag 12 uker siden, og den tidligere idrettsstjernen har blitt godt mottatt av Jessicas familie.

- Hun er så lykkelige, og det gjør oss veldig glade. Hennes lykke er det viktigste for meg, har lillesøster Ashlee Simpson-Wentz (25) uttalt.

Ifølge Ashlee har imidlertid ikke Jessica noen planer om å slå seg til ro og stifte familie med Johnson helt enda, og nyter heller tiden som nyforelsket.

- Men hun elsker å være tante. Hun er en fantastisk tante. I går var Bronx hjemme hos henne, forteller Simpson-Wentz.

Langt fra alle er like begeistret for Simpons nye flamme, og selv om familien og venner er lykkelige for at Jessica har funnet kjærligheten igjen, er mange skeptiske til Johnsons motiver med forholdet. 

Den tidligere NFL-stjernen var fortsatt juridisk gift med kona Keri da de to møttes for første gang, og selv om skilsmissen nå skal være i boks, tror flere at han bare er ute etter pengene til Jessica. 

- Han har mye å vinne på å være sammen med Jessica. Han vil være i rampelyset. Det kan tenkes at han manipulerer sitasjonen, har en kilde tidligere uttalt til Us. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  - Han er bare ute etter pengene hennes