- Han er verdens beste mann

Pia Tjelta avslører at hun har funnet kjærligheten.

VAKKER: Tjelta har motesans og ser alltid flott ut i lekre kjoler. Her under Costume Awards i fjor.  Foto: NTB scanpix
VAKKER: Tjelta har motesans og ser alltid flott ut i lekre kjoler. Her under Costume Awards i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Stavangerjenta Pia Tjelta (37) er ikke bare en av landets største skuespillere, men også en av de mest suksessfulle klesdesignerne her til lands.

I høst avslørte Se og Hør at «Neste Sommer»-skjønnheten hadde brutt med skuespiller Mads Ousdal (44) etter åtte år sammen.

I en intervju på bloggen til bestevenninnen Vanessa Rudjord (39), vanessarudjord.no, røper den talentfulle skuespilleren at hun har en ny mann i livet sitt.

På spørsmålet om hvem hun mener er Norges mest sexy mann, er hun helt tydelig i sitt svar.

– Jeg synes selvsagt at det er verdens beste mann, nemlig typen min, som er Norges mest sexy. Oddgeir. Eller Oddy The Body, som han kalles, svarer hun i intervjuet.

Etter det Se og Hør kjenner til er det skuespiller ved Det Norske Teatret, Oddgeir Thune (37) som er den nye mannen i Pias liv.

Thune er også fra Stavanger, men er bosatt i Oslo. Paret har begge studert ved Teaterhøgskolen, men Pia fullførte i 2006 - to år før han startet.

Han har tidligere vært sammen med «Switch»-skuespiller Ida Elise Broch (28), som han gikk i klasse sammen med på Teaterhøgskolen.

Pia delte for første gang et bilde av kjæresten på Instagram der hun gratulerer ham med dagen.

- Gralla med dagen til verdens fineste fyr, skrev hun til bildet.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Tjelta, uten å lykkes.

Gralla med dagen til verdens fineste fyr @spydpiss

Et bilde publisert av piatjelta (@piatjelta)

Motedronning

Tjelta har hatt tre kjolekolleksjoner i samarbeid med merket By TiMo, der blonder og blomster går igjen i stilen.

– Ha alltid minst én blomstrete kjole i skapet! Selv har jeg overgått meg selv i variasjoner over samme tema i mitt skap, men jeg synes alltid jenter er fine når de kler seg som en versjon av Sophia Loren. Jeg snur meg alltid etter jenter i blomstrete kjoler på gata, sier hun under intervjuet på bloggen.

Ikke bare kjendis-Norge har lagt sin elsk på de lekre kjolene, men i fjor sommer publiserte Hollywood-skjønnheten Gwyneth Paltrow (42) et bilde på Instagram ikledd en av kjolene.

Kronprinsesse Mette-Marit har også ved en rekke anledninger stilt i Pias kjoler.

LES OGSÅ: Pleier kjærligheten med ekstremsport