Pamela Anderson dater Julian Assange:

- Han er veldig sexy

Pamela Anderson ble tatt på senga av Fredrik Skavlan, da hun fikk spørsmål om den nye mannen i sitt liv.

KJÆRESTE BAK LÅS: Under kveldens episode av «Skavlan» prøver Fredrik Skavlan å få Pamela til å røpe hemmeligheter om hennes romantiske forhold til Julian Assange. Video: NRK Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Pamela Anderson (49) besøker Skavlan denne uka.

Der blir hun blant annet spurt om sitt angivelige forhold til Wikileaks-gründer Julian Assange (45).

Hun svarer med usikker latter når Fredrik Skavlan spør om hvordan hun selv vil karakterisere forholdet.

- Han er sexy

«Dater dere?», spør den velkjente programlederen.

- Vel, han er i fengsel, og det gjør det litt vrient. Vi ser hva som skjer når han slipper fri, men jeg har sannsynligvis brukt mer tid med ham enn noen annen mann, som er veldig rart, sier hun.

TATT PÅ SENGA: Pamela Anderson blir tydelig usikker når Fredrik Skavlan spør om bekjentskapet med Wikileaks-gründer Julian Assange. - Vi ser hva som skjer når han slipper fri, sier hun. Foto: NRK
TATT PÅ SENGA: Pamela Anderson blir tydelig usikker når Fredrik Skavlan spør om bekjentskapet med Wikileaks-gründer Julian Assange. - Vi ser hva som skjer når han slipper fri, sier hun. Foto: NRK Vis mer

Hun mener at forholdet har ført til mer fortjent oppmerksomhet rettet til Julian Assanges sak. Hun sier også at hun ikke vil gå ut med private detaljer.

- Han er veldig sexy, konkluderer Anderson.

Den tidligere «Baywatch»-skuespilleren får selskap av standupkomiker Ricky Gervais (55), forfatter Yuval Harari (41) og synthpopheltene i Depeche Mode.

Anderson er for tiden aktuell som moteskaper Vivienne Westwoods nye ansikt, og med filmen «Baywatch the movie».

Ifølge People, møtte Anderson og Assange hverandre gjennom nevnte Westwood.

Assange oppholder seg i Ecuadors ambassade i London. Der har han søkt tilflukt siden 2011.

DATER: «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson og Wikileaks-gründer Julian Assange. Foto: NTB Scanpix
DATER: «Baywatch»-stjerna Pamela Anderson og Wikileaks-gründer Julian Assange. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge BBC har hun blitt observert på vei inn i den ecuadorianske ambassaden flere ganger. Daily Mail skriver at hun først ble sett på stedet i september 2014

Misbrukt som barn

Pamela Anderson har besøkt «Skavlan» en gang tidligere. Den gang snakket hun blant annet om at hun ble seksuelt misbrukt som barn.

I denne perioden var hun svært åpen om overgrepet i flere medier. Hun holdt også en tale under filmfestivalen i Cannes.

- Jeg hadde ingen lett barndom. Jeg ble seksuelt misbrukt fra jeg var seks år gammel av en kvinnelig barnevakt, fortalte hun fra talerstolen.

Til Fredrik Skavlan begrunnet hun åpenheten på følgende vis:

- Jeg tror folk er ganske raske til å dømme andre. Jeg følte at jeg måtte snakke om dette, da jeg har nære bekjente som har gått gjennom noe av det samme. Jeg tok en vurdering på om jeg virkelig skulle ta det opp, men jeg visste at det kunne være til hjelp for andre kvinner, sa hun.

Tente på hotellet

Det var imidlertid ikke bare intervjuet hun fikk oppmerksomhet for. En svensk mann ble nemlig arrestert på stjernas hotell i Stockholm, etter å ha satt fyr på rommet han oppholdt seg på.

Anderson hadde akkurat forlatt suiten sin da alarmen gikk, og mannen ble senere pågrepet av svensk politi, naken og forvirra. Brannen ble raskt slukket.

Gjerningsmannen har senere uttalt at han utførte handlingen som følge av en personlig krise.

- Det var en tung periode av livet mitt. Jeg hadde forsøkt å holde meg unna rus i lang tid, uten å få hjelp fra svenske myndigheter. Det var en reaksjon, sa svensken, som ønsket å være anonym.

LES OGSÅ: Lothepus er nominert til «Gullruten»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer