- Han er veldig dårlig

George Michael blir behandlet for lungebetennelse. Nå ryktes det at han også skal ha hjerteproblemer.

ALVORLIG SYK: George Michael ble nylig lagt inn på akuttmottaket i Wien på grunn av lungebetennelse.  Foto: Stella Pictures
ALVORLIG SYK: George Michael ble nylig lagt inn på akuttmottaket i Wien på grunn av lungebetennelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske popstjernen George Michael (48) ble torsdag lagt inn på sykehus i Wien med lungebetennelse før en planlagt konsert i Østerrike. «Faith»-sangeren har den siste tiden reist rundt i Europa med turneen «Symphonica». Men nå setter legene foten ned, og Michael har fått streng beskjed om å holde seg i ro.

- George er veldig dårlig. Han får bra pleie og alle ber for at han blir frisk så fort som mulig, sier en kilde nær popstjernen.

Ryktene skal ha det til at britens tilstand er verre enn først antatt. En lege ved sykehuset hevder nemlig at Michael blir behandlet for hjerteproblemer, noe stjernens pressetalsmann avviser.

Til akuttmottaket

48-åringen ble undersøkt på hotellrommet sitt bare timer før den planlagte konserten i Wien. Tilstanden hans ble raskt dårligere og han ble overført til akuttmottaket.

Fans fra hele verden sender nå blomster og kort til sykehuset og ønsker stjernen god bedring. Michaels fans har lenge vært bekymret for hans røykevaner og bruk av marijuana. Engelske medier spekulerer nå i om sangerens dopmisbruk kan være noe av årsaken til sykdommen. Det fryktes at flere konserter nå blir avlyst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke vært sammen på to år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer