Han er USAs mest «googlede» person

Vet du hvem Charlie Hunnam er?

GOOGLE: Skuespilleren Charlie Hunnam topper listen til søkemotoren Google. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press
GOOGLE: Skuespilleren Charlie Hunnam topper listen til søkemotoren Google. Foto: Xavier Collin/Celebrity Monitor/ All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent hvem som skal spille hovedrollene i filmatiseringen av den mye omtalte erotiske romanen «Fifty Shades of Grey».

Forfatter E. L. James annonserte på sin hjemmeside at «Pacific Rim»-stjernen Charlie Hunnam (33) og Daktoa Johnson (23) skal spille mot hverandre i rollene som Christian Grey og Anastasia Steele.

Avsløringen har nå ført til at Charlie Hunnam har blitt den mest «googlede» personen i USA. Hvis man søker på Google.com etter den unge skuespilleren, er topptreffet en artikkel fra USA Today med tittelen «Hvem er Charlie Hunnam?»

Hunnam er derimot ingen hvem som helst. Den unge britiske skuespilleren er mest kjent for nordmenn i rollen som Jax Teller i TV-serien «Sons of Anarchy» som har blitt vist på TV siden 2008 og gjort stor suksess både i USA og resten av verden. Sesong seks har premiere 10 september. I Norge har serien blitt sendt på MAX.

Hunnam tidligere blant annet spilt i filmer som «Green Street Hooligans» med «Ringenes Herre»-stjernen Elijah Wood, men slo for alvor gjennom med en rolle i filmen «Queer as folk», som handler om tre homoseksuelle menn og gutter i Manchester.

Etter suksessen med Sons of Anarchy kapret Hunnam rollen i en av sommerens storfilmer, Guillermo del Toros «Pacific Rim». Den rollen gjorde at han senere kapret både rollen som Christian Grey, men også en rolle i del Toros kommende film «Crimson Peak».

- Jeg har alltid drømt om den typen av samarbeid mellom skuespiller og regissør. Jeg har alltid vært misunnelig på det. Nå virker det som om jeg har startet et slikt forhold selv, sa Hunnam i et intervju med GQ.

LES OGSÅ: Stolt av datterens S&M-rolle