IKKE TESS: I Afrika fant jeg ut at Stig ikke var noe særlig tess. Da jeg kom tilbake fant jeg og Kjartan tilbake til hverandre, og nå går forholdet vårt mye mer på skinner, sier Anita. Foto: TVNorge
IKKE TESS: I Afrika fant jeg ut at Stig ikke var noe særlig tess. Da jeg kom tilbake fant jeg og Kjartan tilbake til hverandre, og nå går forholdet vårt mye mer på skinner, sier Anita. Foto: TVNorgeVis mer

- Han er ung, sexy og deilig for meg

Ungkaren-deltager for alvor i ferd med å stifte familie. Se de private bildene!

SEHER.NO: I slutten av mai ble det kjent at Anita Topnesvåg (41) igjen hadde funnet lykken med sin eks-kjæreste Kjartan Aasbø (32).

Paret gjorde det slutt en stund før Anita bestemte seg for å bli med i "Ungkaren", men etter at reality-serien var unnagjort bestemte de seg for å møtes for å se hva som skjedde. Og det tok ikke lang tid før de fant tilbake til hverandre...

Nå tar de to enda et skritt videre, og flytter sammen i en 117 kvadratmeters stor leilighet i Colosseum Park i Oslo - sammen med Anitas to barn og Kjartans ene.

- Hadde behov for noe større
Anita har i flere år bodd i Colosseum Park. Og ifølge henne selv, trives hun så godt i området at det aldri var tvil om hvor hun skulle bosette seg sammen med sin kjære Kjartan.

- Det er jo det flotteste stedet i byen! I tillegg er det kjempepraktisk i forhold til jobben min på Majorstua, barna og ikke minst treningen, sier hun til Seher.no.

For Anita legger ikke skjul på at kjærligheten blomstrer som aldri før. De to har i lengre tid lengtet etter endelig å slå seg til ro, og det skjer det altså - i september. Men i første omgang har de valgt å leie - ikke kjøpe - leilighet sammen.

- Forholdet vårt fungerer som bare det. Både han og jeg følte at vi hadde behov for noe større ettersom vi begge har barn, og nå slår vi oss til ro med det som er bra - selv om ikke alt er hundre prosent helt ennå.

Ung og sexy
I likhet med 14 andre jenter ble Anita Topnesvåg dumpet av Stig Kjos (31) i TVNorge-programmet "Ungkaren 20 vs. 40". Men Anita har aldri deppet av den grunn.

- Jeg og Kjartan hadde et opphold under innspillingen av programmet etter at vi slet litt med diverse ting. Og i Afrika (Der "Ungkaren" ble spilt inn, journ. anm.) fant jeg jo ut at Stig ikke var noe særlig tess. Da jeg kom tilbake fant vi tilbake til hverandre, og nå går forholdet vårt mye mer på skinner, sier 41-åringen til Seher.no.

Derfor flytter paret inn i en 4-roms på Majorstua i Oslo.

Og den norske realitykjendisen gleder seg svært mye til bli samboer med sin ti år yngre siviløkonom-kjæreste, som hun karakteriserer på denne måten:

- Han er ung, sexy og deilig for meg.

Nedrent av sms
Tiden etter det populære sjekkeprogrammet har - ifølge 41-åringen selv - nesten bare vært preget av positive opplevelser. Men noen har ikke vært fullt så morsomme.

- Jeg blir fortsatt plaget av en del masete meldinger. Folk spør meg om jeg fremdeles har kjæreste og slike ting. Jeg svarer ikke på dem, men noen ganger må jeg bare si ifra på en litt truende måte at jeg anmelder dem hvis de ikke gir seg. Dette er meldinger som kommer fra menn fra 20 år og opp til min alder.

- Føler du deg noen ganger støtt av slike meldinger?

- Jeg synes vel heller bare at folk er litt "skrudd" i hodet. Spesielt når de sender bilder av fjes, brystkassen sin - for ikke å nevne tissen.

Og Anita innrømmer at kjæresten noen ganger blir litt småsjalu av oppmerksomheten hun får.

- Det var en gang at en mann ringte mens hvis satt på restaurant og spiste. Denne mannen hadde jeg møtt på en åpning av et eller annet noen dager før. Og da måtte jeg jo bare være hyggelig og snakke litt med ham. Det er klart Kjartan blir litt sjalu av sånt, det hadde jo jeg blitt også, forteller hun.

Gjør negldesign
Anita har i tre år jobbet i en skjønnhetssalong på Majorstua. 1. juli tok hun over leiekontrakten, noe som betyr at hun for tiden er alene med virksomheten. Det er ikke bare enkelt, skal vi tro henne selv.

- Det første jeg gjorde var å endre navnet på firmaet. Men jeg trenger desperat terapeuter, sier hun om salongen som har fått navnet "Love my look".

Flere andre "Ungkaren"-deltagere besøker flittig salongen, som blant annet driver med negldesign.

- Jeg føler vel at jeg er dyktig i jobben min. Dessverre er det en mangelvare i denne bransjen, sier Anita Topnesvåg til Seher.no.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten etter "Ungkaren"