Lexy Panterra:

- Han er umoden og barnslig

Nyheten om Brooklyn Beckhams forlovelse har på ingen måte falt i god jord hos ekskjæresten.

OVERRASKET: Danser og sanger Lexy Panterra forteller at hun er sjokkert over å høre om ekskjæresten Brooklyn Beckhams forlovelse. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Danser og sanger Lexy Panterra forteller at hun er sjokkert over å høre om ekskjæresten Brooklyn Beckhams forlovelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For ikke lenge siden slapp fotballsønnen Brooklyn Beckham (21) bomben om at han hadde fridd til kjæresten Nicola Peltz (25).

Forlovelsen fikk flere til å sperre opp øynene, da det unge paret «bare» hadde vært sammen siden januar måned.

Også ekskjæresten til Beckham, danseren og sangeren Lexy Panterra (31), har bitt seg merke i at kjendissønnen har forlovet seg.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

- Han er barnslig

I et intervju med avisen The Sun avslører stjernen at hun ikke så forlovelsen komme.

- Jeg var ganske sjokkert og forvirret da jeg hørte at han hadde blitt forlovet. Det er ikke noe noen forventer, og helt ærlig, Brooklyn er ikke klar for det, sier hun ærlig, og fortsetter:

UT MOT EKSEN: Beckhams ekskjæreste kommer ikke akkurat med lykkeønskninger. Her er Panterra på filmpremiere i 2019. Foto: NTB Scanpix
UT MOT EKSEN: Beckhams ekskjæreste kommer ikke akkurat med lykkeønskninger. Her er Panterra på filmpremiere i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er altfor barnslig til å gifte seg. Han har vanligvis en ny jente hver måned, forteller 31-åringen til avisen.

DEN GANG DA: Beckham og Panterra var et par i ett år. Her er de avbildet i New York City.

DEN GANG DA: Beckham og Panterra var et par i ett år. Her er de avbildet i New York City.

Vis mer

Panterra røper også noen av grunnene til at det ble slutt med 21-åringen.

- Vi er ikke sammen lenger på grunn av hans barnslige væremåte. Videre forteller hun at aldersforskjell og avstandsforhold var avgjørende faktorer for bruddet.

Ifølge The Sun var Panterra og Beckham sammen i tolv måneder, etter at de traff hverandre på musikkfestivalen Coachella i 2017 der Panterra opptrådte med rapperen Post Malone.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Gifteklar

Beckham ble som nevnt forlovet med modellkjæresten Peltz for ikke lange stunden siden.

Kjendissønnen annonserte gladnyheten gjennom et Instagram-innlegg:

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om hun ville gifte seg med meg og hun sa ja!», skrev han blant annet til bildet av de nyforlovede turtelduene.

Ringen Peltz fikk på ringefingeren var ifølge The Sun verdt 250 000 britiske pund, noe som tilsvarer drøye 2,9 millioner norske kroner. Beckham skal ha designet forlovelsesringen selv.

Ifølge kilder til The Sun blir det imidlertid ikke bare ett bryllup, men to.

Bryllupene skal etter planen finne sted allerede mot slutten av neste år.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal det ene bryllupet finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida.

- Det er for tidlig å sette en dato, men de sikter mot slutten av neste sommer eller tidlig på høsten, uttaler kilden.

Vis mer

Nicolas milliardærfar Nelson Peltz (78) skal angivelig betale for begge bryllupene, som ifølge flere kilder skal ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 47, 5 millioner norske kroner.

Brooklyns forlovede er født og oppvokst i New York, og er datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz (78) og modell Claudia Heffner Peltz.

NYFORLOVEDE: Stjerneparet Brooklyn Beckham og Nicola Peltz sammen på Paris Fashion Week i vinter.
NYFORLOVEDE: Stjerneparet Brooklyn Beckham og Nicola Peltz sammen på Paris Fashion Week i vinter. Vis mer

Flere forhold bak seg

Før forlovelsen med Peltz har kjendissønnen vært involvert med en rekke kvinner, og han var også i et av-og-på-forhold med skuespilleren Chloë Moretz (23) fra 2014 til 2018.

EKSER: Brooklyn Beckham var i et forhold med modellen Hana Cross i fjor. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Brooklyn Beckham var i et forhold med modellen Hana Cross i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor var Brooklyn i et forhold med modellen Hana Cross, og de to troppet blant annet opp sammen på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Senere samme år skal forholdet imidlertid ha tatt slutt.

Brooklyn Beckham har foreløpig ikke kommentert Lexy Panterras krasse påstander.

LES OGSÅ: - Var et tegn på usikkerhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer