- Han er ufordragelig når han vinner

Petter Northugs kjæreste stiller på dristige bilder og innrømmer at hun også lar seg provosere av kjæresten.

IKKE SJALU: - Hadde jeg vært sjalu, tror jeg ikke forholdet hadde fungert, så jeg måtte bestemme meg fra første dag at jeg ikke kunne bli sjalu om jeg skulle være sammen med Petter, sier kjæresten Rachel Nordtømme. Foto: Scanpix
IKKE SJALU: - Hadde jeg vært sjalu, tror jeg ikke forholdet hadde fungert, så jeg måtte bestemme meg fra første dag at jeg ikke kunne bli sjalu om jeg skulle være sammen med Petter, sier kjæresten Rachel Nordtømme. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Rachel Nordtømme (21) beundrer kjæresten Petter Northug for hvordan han herjer med konkurrentene både med ski på beina og med kjeften, men selv hun får nok av vinnerinstinktet hans noen ganger.

- Jeg synes det er helt rått når han gjør sånn med andre, men jeg forstår konkurrentene også, for han er ganske ufordragelig når han vinner. Selv i spill. Jeg synes han er jævlig irriterende når han vinner, sier Nordtømme til bladet Mann.

At andre jenter kaster seg rundt halsen på kjæresten, bryr hun seg ikke om.

- Det blir fort en vane, både avstanden og det at jenter kaster seg om halsen på ham. Hadde jeg vært sjalu, tror jeg ikke forholdet hadde fungert, så jeg måtte bestemme meg fra første dag at jeg ikke kunne bli sjalu om jeg skulle være sammen med Petter, sier Nordtømme til Mann.

Hekkeløperen stiller på flere dristige bilder i herrebladet, og har diskutert bildene med både foreldrene og Petter før publisering.

- Jeg tror egentlig han driter litt i det. Hvis ikke så sier han nok ifra, sier hun om Petters reaksjon på bildene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Jeg er ikke noen playboy