- Han er tyngre enn noensinne

Tre år etter at han slanket vekk mer enn 20 kilo, har «22 Jump Street»-stjernen Jonah Hill falt tilbake til sine gamle uvaner.

JO-JO: Skuespiller Jonah Hill sliter med å holde vekten. I 2011 var han nesten ugjenkennelig etter å ha gått ned omlag 20 kilo, men nå er kiloene tilbake.
JO-JO: Skuespiller Jonah Hill sliter med å holde vekten. I 2011 var han nesten ugjenkennelig etter å ha gått ned omlag 20 kilo, men nå er kiloene tilbake. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jonah Hill (30) har i sommer gjort suksess på kinoer verden rundt med college-komedien «22 Jump Street».

Men privat går det ikke like lett for Jonah, som de siste årene har kjempet en hard kamp for å gå ned i vekt.

Over de siste månedene har kiloene sake, men sikkert kommet tilbake. Venner av Jonah sier vektøkningen har gått sterkt inn på Hollywood-stjernen.

FILMSTJERNE: Jonah Hill har spilt i en rekke suksess-filmer. Her er han i en scene fra «22 Jump Street» med Channing Tatum. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Jonah Hill har spilt i en rekke suksess-filmer. Her er han i en scene fra «22 Jump Street» med Channing Tatum. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han har det veldig tøft om dagen. Han er tyngre enn noensinne og fråtser i mat. Han er også på et mørkt sted personlig, og det gjør den onde sirkelen enda verre, sier en kilde til New York Post.

Etter sin dramatiske slankekur, sa Jonah til pressen han aldri ville tilbake til sin gamle vekt.

- Det har ikke vært så morsomt, men veldig nødvendig for meg. Hvis jeg spiser noe usunt nå, føler jeg meg dårlig etterpå, sa han ifølge nettstedet Softpedia.

I tillegg til «22 Jump Street» er Jonah kjent fra filmer som «Wolf of Wall Street»,  «Moneyball» og «Superbad».

Tidligere i år ble han koblet til Isabelle McNally. Han skal ifølge New York Post også ha datet Dustin Hoffmans datter, Ali, i år.

Jonah Hill har foreløpig ikke kommentert de siste romansepåstandene.

LES OGSÅ: Ble viet av filmstjernekompisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer