- Han er tydelig redd for Solange

Spekulasjonene raser etter at Beyoncés lillesøster gikk løs på Jay Z.

DÅRLIG STEMNING: Ansiktsuttrykkene til Jay Z, Beyoncé og Solange sier alt. Dette er tatt sekunder etter slagsmålet i heisen etter MET-konserten. Foto: Splash News/ All Over Press
DÅRLIG STEMNING: Ansiktsuttrykkene til Jay Z, Beyoncé og Solange sier alt. Dette er tatt sekunder etter slagsmålet i heisen etter MET-konserten. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Mandag publiserte det amerikanske nettstedet TMZ videoen som har gått som en farsott verden over - den viser nemlig Solange Knowles (27), Beyoncés (32) lillesøster, som går til angrep på Jay Z (44) i heisen på Standard Hotel i New York etter MET-gallaen i forrige uke.

«Alle» spekulerer nå i hva som kan være grunnen til at 27-åringen gikk løs på sin verdensberømte svoger.

OkMagazine skriver at Solange alltid har hatet Jay Z, og at det mest fascinerende med hele situasjonen er hvordan hverken Beyoncé eller Jay Z reagerer med overraskelse på at hun angriper ham - som om det på et eller annet tidspunkt har vært ventet.

Se TMZ-videoen under:

Bonnie Fuller, som er skribent for nettstedet HollywoodLife skryter av hvordan Jay Z takler situasjonen:

«Heldigvis ble ikke Jay Z skadet - mye takket være sikkerhetsvakten som holdt Solange igjen - og heldigvis klarte han å holde hodet kaldt og ikke angripe henne tilbake. Han holdt seg så langt unna som fysisk overhode mulig».

Her kommer paret ut av hotellet etter angrepet:

- Jay Z trekker armene sine til seg og prøver å dekke sine edle deler, noe som indikerer at han føler seg sårbar. Han må fysisk ha kjent de harde slagene. Han var tydelig redd Solange, sier kroppsspråk-ekspert Dr. Lillian Glass til HollywoodLife.

PÅTATT SMIL: Beyoncé prøver for harde livet å skjule den ubehagelige stemningen mellom Jay Z og lillesøsteren Solange. Dette bildet er tatt kort tid etter hendelsen. Foto: Splash News/All Over Press
PÅTATT SMIL: Beyoncé prøver for harde livet å skjule den ubehagelige stemningen mellom Jay Z og lillesøsteren Solange. Dette bildet er tatt kort tid etter hendelsen. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

Ifølge Dr. Jeff Gardere viser sjokkangrepet at dette er noe som har ligget lantent hos Solange over en lengre periode - og som ikke bare var på bakgrunn av en bagatell som oppsto samme kveld:

- Kanskje alkohol har spilt en rolle; gjort at impulskontrollen hennes er blitt svekket. Men å reagere på den måten, helt plutselig, viser nok at hun har bygget opp sinne og irritasjon over en lengre periode.

Skryter av Jay Z

Også Dr. Gilda Carle kjent fra talkshowet «Today», som nettstedet har snakket med, påpeker at dette angrepet tydelig har ligget latent hos Solange - og spekulerer i om storesøster Beyoncés berømmelse kan ha noe med saken å gjøre.

- Hva som fikk begeret til å renne over denne gangen kan forbli uvisst, men det er helt klart at det å være en skygge av sin berømte søster - som får all oppmerksomhet og kjærlighet - kan være vanskelig. Kanskje hun føler at det er lettere å la følelsene gå ut over søsterens ektemann, enn å vise sannheten overfor storesøsteren. Men Jay Z forholdt seg rolig, og mistet ikke fatningen, og det sier mye om hans karakter.

Solange har hatt et nært forhold til Beyoncé og Jay Z, og har fått mye hjelp av det verdensberømte ekteparet når det kommer til omsorgen for hennes sønn Daniel Julez J. Smith (9), som hun fikk med sin tidligere ektemann Daniel Smith (29) da hun bare var 17.

- Hun er min favorittperson

Solange opptrådde under den populære musikkfestivalen Coachella i april, og fikk visitt av sin berømte søster på scenen under låten «Losing You». Hun fortalte henrykt til publikum: «Beyoncé er min favoritt-dansepartner og min favorittperson i hele verden».

 

Jay Z overvar duetten mellom de to søstrene blant publikum, og stemningen mellom de tre virket god både før, under og etter konserten.

 

Kort tid etter MET-galla-fadesen postet Beyoncé denne kryptiske bønnen, hvor hun ber Gud velsigne hennes relasjoner og gi henne styrke til å klare å distansere seg fra folk som er dårlig innflytelse: 

Foreløpig har hverken Beyoncé, Solange eller Jay Z kommentert hendelsen, og spørsmålet om hva som gjorde utslaget for 27-åringens angrep på hip hop-kongen forblir derfor ubesvart.

LES OGSÅ: Beyoncé beskyldes for å ha jukset med feriebildene