- Han er trist og deprimert

Mener Scarlett Johansson har opptrådt «iskaldt»...

PROBLEMER: Ryan Reynolds skal ha snakket åpent om sine ekteskaps-problemer i vår. Nå skal Reynolds og Scarlett Johansson skilles Foto: Stella Pictures
PROBLEMER: Ryan Reynolds skal ha snakket åpent om sine ekteskaps-problemer i vår. Nå skal Reynolds og Scarlett Johansson skilles Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken ble det kjent at filmstjerneparet Scarlett Johansson (26) og Ryan Reynolds (34) har gått hvert til sitt, etter to års ekteskap.

Da Reynolds spilte superhelt i filmen «Green Lantern» i vår, skal han ha vært svært åpen om sitt skrantende forhold til Scarlet.

- Han var åpen om at de hadde problemer. Han sa at hun behandlet ham dårlig. Det virket som om hun aldri prioriterte ham, sier en kilde fra filminnspillingen.

Paret bekreftet selv bruddet.

- Etter lang og nøye vurdering, har vi bestemt oss for å avslutte ekteskapet. Forholdet vårt begynte med kjærlighet og avsluttes med kjærlighet. Vi forventer ikke at dette blir holdt privat, men hadde satt pris på det, sier de via sine talsmenn.  

Ifølge venner av 34-åringen skal han være svært trist og deprimert etter bruddet. 

Johansson, på sin side, skal være mindre oppbrakt over situasjonen.

- Hun ser ut til å være uaffisert av bruddet. Hun virker bare fjern. Jeg synes hun er iskald, sier en kilde nær stjernen. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ekteskapet er over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer