- Han er tragisk og uhyre barnslig

«Farmen»-deltageren lukker ørene når hun ser konkurrenten på TV.

KRITISK: - Simon vil bli fremstilt som voksen, men her har begeret rent over slik at han viser sitt sanne jeg, mener Silje Trosten Johnsen. Foto: TV 2
KRITISK: - Simon vil bli fremstilt som voksen, men her har begeret rent over slik at han viser sitt sanne jeg, mener Silje Trosten Johnsen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: - Gratulerer. Du har lurt deg vei frem. Det er noe jeg i hvert fall ikke ville vært stolt av.

Ordene tilhører «Farmen»-deltager Simon Fjeld Mengaaen (21), som i onsdagens episode av storbonde Linn Hege Andersen (22) ble valgt til førstekjempe i den neste tvekampen. Der møter han den andre gjenværende mannen i programmet, Leif Birger Mækinen (53).

Ansikt til ansikt med Leif Birger ga Simon tydelig uttrykk for hva han mente, og sa at 53-åringen «hadde vist to ansikter i spillet om å gå til topps i Farmen».

Til Seher.no rister Mækinen oppgitt på hodet over påstandene.
 
- Det er vel litt sent å komme i uke ni og oppdage noe sånt, sier han.
 
Han får støtte av stedatteren, Silje Trosten Johnsen (23), som til Seher.no onsdag avslørte at hun har fått massevis av trusler etter å ha blitt vist på skjermen i mange uker.

- Slik jeg ser det, har Simon hatt tre muligheter til å splitte oss, men har vært for feig til å prøve seg. Nå prøver han å rettferdiggjøre det. Da blir det fort litt munnhuggeri, mener Johnsen.

23-åringen bruker sterke ord i beskrivelsen av sin konkurrent på Tranøya-gården.

- Han er uhyre barnslig, og jeg synes jo det er rart at han tør å være såpass negativ. Simon vil bli fremstilt som voksen, men her har begeret rent over slik at han viser sitt sanne jeg. Han er bare barnslig og tragisk.

Den profilerte reality-kjendisen gir seg derimot ikke helt der.
 
- Jeg lukker ørene når hver gang jeg ser ham på TV, jeg og Simon er totalt forskjellige personer. Jeg tror rett og slett han er livredd for at vi skal slå ham ut, mener hun.

Simon møter altså Leif Birger i tvekampen førstkommende lørdag. Det betyr at Silje, Lillian og Linn Hege er klare for den store finaleuka. Den forestående tvekampen gir svar på hvem som blir den siste ukas mannlige innslag.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Simon Fjeld Mengaaen onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Farmen-deltager truet på livet