Brad Pitt:

- Han er takknemlig for skilsmissen med Angelina

Mener Angelina Jolie tvang Brad Pitt til å holde seg edru.

ÅPEN OM SKILSMISSEN: Brad Pitt og Angelina Jolie skilte seg i 2016. Siden den gang har de begge åpnet opp om den tøffe tiden. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM SKILSMISSEN: Brad Pitt og Angelina Jolie skilte seg i 2016. Siden den gang har de begge åpnet opp om den tøffe tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2016 sjokkerte stjerneparet Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) en hel verden da de annonserte at de skulle skille seg. Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, uttalte også i en pressemelding at de var svært triste over at de måtte gå hver til sitt.

Siden den gang har begge partene lettet på sløret om skilsmissen, og de har så godt som gått gjennom en offentlig skittentøyvask de siste to årene.

Brad har blant annet fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over alkoholproblemene og begynt å gå i terapi.

GLAD I BARN: Angelina og Brad fikk seks barn sammen. Her var duoen sammen med Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne i 2011. Foto: NTB Scapix
GLAD I BARN: Angelina og Brad fikk seks barn sammen. Her var duoen sammen med Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne i 2011. Foto: NTB Scapix Vis mer

Fokuserer på barna

Ifølge flere kilder nær stjernen viser det seg nå at han skal være svært takknemlig for skilsmissen med ekskona, nettopp på grunn av hvordan den har påvirket helsen hans, ifølge Hollywood Life.

- Brad har under den mest utfordrende tiden i sitt liv, lykkes å holde seg edru. Han er glad og stolt over at han har klart å opprettholde sin gode helse og nøkternhet, og har kjempet seg gjennom dagene med hardt arbeid og vilje for å bli en bedre versjon av seg selv, sier kilden.

Selv om Brad og Angelinas skilsmisse langt ifra har gått stille for seg, og de to tilsynelatende ikke kommer overens, skal 55-åringen ikke ha søkt til flaska om hjelp - derimot skal han bare ha fokusert på å være en god pappa overfor duoens seks barn.

- Derimot ønsker han at Angelina skulle ha behandlet han bedre, men på et vis er han takknemlig for at hun har tvunget ham til å holde seg edru, noe som kanskje er det beste som foreløpig har kommet fra skilsmissen, fortsetter kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Fryktet for barna

Det var i mai i fjor at Brad avslørte at han hadde sluttet å drikke alkohol og heller begynt å gå i terapi - etter at han ble redd for at ungene skulle tro på ryktene og overskriftene i mediene.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Videre avslørte 55-åringen hvordan kan skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han.

Tiden etter bruddet ble det kjent at Brad var under etterforskning for barnemishandling, noe skuespilleren tok svært tungt.

HETT PAR: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Foto: NTB scanpix
HETT PAR: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Frykten for at barna skulle tro alt som sto i avisene var stor.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sa han.

Saken ble senere henlagt.

Sølibat

Ifølge The Sun ønsket 55-åringen tidligere i år å rydde opp i egen tilværelse og hadde angivelig bestemt seg for å gi opp både sex og alkohol, for i stede å fokusere på trening og meditasjon.

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sa en kilde til avisen den gang.

Brad skal i første omgang ha bestemt seg for å leve i sølibat i ett år.

LES OGSÅ: Derfor har hun trukket seg unna rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer