Brad Pitt:

- Han er takknemlig for skilsmissen med Angelina

Mener Angelina Jolie tvang Brad Pitt til å holde seg edru.

ÅPEN OM SKILSMISSEN: Brad Pitt og Angelina Jolie skilte seg i 2016. Siden den gang har de begge åpnet opp om den tøffe tiden. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN OM SKILSMISSEN: Brad Pitt og Angelina Jolie skilte seg i 2016. Siden den gang har de begge åpnet opp om den tøffe tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Høsten 2016 sjokkerte stjerneparet Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) en hel verden da de annonserte at de skulle skille seg. Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, uttalte også i en pressemelding at de var svært triste over at de måtte gå hver til sitt.

Siden den gang har begge partene lettet på sløret om skilsmissen, og de har så godt som gått gjennom en offentlig skittentøyvask de siste to årene.

Brad har blant annet fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over alkoholproblemene og begynt å gå i terapi.

Fokuserer på barna

Ifølge flere kilder nær stjernen viser det seg nå at han skal være svært takknemlig for skilsmissen med ekskona, nettopp på grunn av hvordan den har påvirket helsen hans, ifølge Hollywood Life.

- Brad har under den mest utfordrende tiden i sitt liv, lykkes å holde seg edru. Han er glad og stolt over at han har klart å opprettholde sin gode helse og nøkternhet, og har kjempet seg gjennom dagene med hardt arbeid og vilje for å bli en bedre versjon av seg selv, sier kilden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer