- Han er større enn Elvis

Jackson-fansen samlet i Oslo for å ta farvel med "The King of Pop" i dag.

FANSEN SAMLET: Lørdag var det minnestund for avdøde Michael Jackson på Youngstorget i Oslo. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
FANSEN SAMLET: Lørdag var det minnestund for avdøde Michael Jackson på Youngstorget i Oslo. Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag var det duket for minnestund for kongen av pop på Youngstorget i Oslo.

Jacksons norske fans er rystet av meldingen om dødsfallet, og klokken 15 samlet de seg i sentrum av Oslo for å sørge sammen.

Leder for den norske Michael Jackson-fanklubben, Ola S. Hunnestad (21) syntes det var en fin måte å ta farvel med "Thriller"-stjernen på.

- Jeg synes det er viktig å få samlet fansen og vist at vi er en gruppe som sier farvel, fortalte Hunnestad til Seher.no.

21-åringen har vært fan siden 2000, og innrømmer at de siste to døgnene har vært tunge.

- Det har vært lite søvn, lite mat, og nå er jeg veldig sliten. Men det er viktig å hylle Michael Jackson. For meg blir han husket som større enn Elvis, han er den største, rett og slett en legende, sa han til Seher.no.

Flere av de oppmøtte på Youngstorget valgte å tenne lys og legge ned blomster for Jackson. Noen sang, mens andre valgte å ta farvel med legenden i stillhet. På et tidspunkt brøt det også ut i allsang blant fansen, som hyllet helten sin med å synge "Heal The World".

Charlotte E. Olsen (18) var blant de mange nordmennene som valgte å vise sin respekt for Jackson lørdag.

- Jeg har elsket Michael siden jeg var bitte liten, og jeg kommer til å huske ham som the king of pop, sa hun til Seher.no.
Det er fremdeles ikke kjent når eller hvor begravelsen av Jackson vil finne sted.

Jackson etterlater seg tre barn: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson og Prince Michael Jackson II.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: President Obama kondolerer til Jackson-familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer