STOR OVER DAMMEN: Norskfødte John Fredriksen gjør det godt i hjemlandet Storbritannia, der han for øyeblikket regnes som den 4. rikeste - med en formue på nesten 70 milliarder kroner.  Foto: Stella Pictures
STOR OVER DAMMEN: Norskfødte John Fredriksen gjør det godt i hjemlandet Storbritannia, der han for øyeblikket regnes som den 4. rikeste - med en formue på nesten 70 milliarder kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer

Han er Storbritannias 4. rikeste

Den norskfødte skipsrederen John Fredriksen seiler inn i toppsjiktet på eksklusiv liste.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag publiserte den britiske avisen Daily Mail sin liste over Storbritannias 50 rikeste på sine nettsider, og John Fredriksen er eneste nordmann på listen.

Forretningsmannen og tankrederen er riktignok kypriotisk statsborger på papiret, og er bosatt i Londons bydel Chelsea.

Der bor han i The Old Rectory, en eiendom han punget ut nesten en halv milliard kroner for i 2001. Luksusboligen har hele ti soverom, en egen ballsal og tennisbane, skriver Daily Mail.

Den britiske avisen oppgir at Fredriksen har en formue på opp mot 67 milliarder kroner.

Dermed har han en formue som er nesten dobbelt så stor som Virgin-gründer Richard Branson (63) sin - han er verdt omlag 35 milliarder kroner.

Se hele listen over Storbritannias 50 rikeste her (ekstern lenke).

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg var blind

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer