TRE BLIR TIL FIRE: Tom Arnold og Ashley Groussman er i lykkelige omstendigheter igjen. Her med sønnen Jax. Foto: NTB Scanpix
TRE BLIR TIL FIRE: Tom Arnold og Ashley Groussman er i lykkelige omstendigheter igjen. Her med sønnen Jax. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Han er spent og forvirret over å bli storebror

TV-stjernen Tom Arnold lot sønnen avsløre den nye graviditeten på Instagram.

SEOGHØR.NO: For to år siden ble «Son of Anarchy»-stjernen Tom Arnold (56) og kona Ashley foreldre til lille Jax.

Nå skal den vesle hjerteknuseren bli storebror.

Mandag postet skuespilleren, som fikk sitt gjennombrudd i TV-serien «Roseanne» på slutten av 80-tallet, et søtt bilde av sønnen på Twitter hvor han holder et ultralydbilde i hånden og smiler til fotografen.

- Jax er veldig spent, men også litt forvirret over den gledelige nyheten om at han får en lillesøster til høsten. #Takknemlig, står det.

 

Arnold hadde allerede tre ekteskap bak seg da han giftet seg med Ashley i 2009, men ingen av forholdene hadde oppfylt hans store drøm om å bli far.

Også med sin nye kone slet han lenge med å bli gravid, men etter flere prøverørsbehandlinger kunne paret endelig slippe jubelen løs i 2013.

Da hadde han neste gitt opp håpet om noen gang å få barn.

- Jeg trodde ikke det lå i kortene mine for å være helt ærlig, så jeg ble fullstendig sjokkert. Det er et mirakel, sa 56-åringen den gang.

Nå gleder ekteparet seg over å kunne utvide familien ytterligere.

TV-PAR: Tom Arnold og Roseanne Barr spilte ektepar i TV-serien «Roseanne» som gjorde suksess både i USA og Norge på 1980 og 1990-tallet. Paret var også gift i virkeligheten, fra 1990 til 1994.  Foto: All Over Press
TV-PAR: Tom Arnold og Roseanne Barr spilte ektepar i TV-serien «Roseanne» som gjorde suksess både i USA og Norge på 1980 og 1990-tallet. Paret var også gift i virkeligheten, fra 1990 til 1994. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er i ferd med å bli blind

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.