Brad Pitt:

- Han er sønderknust

Skuespilleren skal være helt knust etter ekskonas anklager om vold.

TIL RETTEN: Angelina Jolie går rettens vei mot eksmannen med påstander om vold i hjemmet. Det tar 57-åringen angivelig svært tungt. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
TIL RETTEN: Angelina Jolie går rettens vei mot eksmannen med påstander om vold i hjemmet. Det tar 57-åringen angivelig svært tungt. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det tidligere stjerneparet Brad Pitt (57) og Angelina Jolie (45) kunngjorde at de skulle skille lag i 2016 - men forholdet deres har på langt nær vært over av den grunn.

De har kranglet høylytt i flere år - om forsørgeransvaret for de seks barna, beskyldninger om barnemishandling, vold og alkoholmisbruk - for å nevne noe. Skilsmissen ble sluttført først i 2019 - men feiden mellom det som en gang var Hollywoods heiteste par har fortsatt ikke stilnet.

De strides fortsatt om hvem som skal ha omsorgen for Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

I forrige uke blusset anklagene om vold opp nok en gang, og Jolie hevder å ha bevis for at eksmannen har vært voldelig - i deres felles hjem. Det kom frem i dokumenter hun leverte inn til retten 12. mars.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

- Knust

Ifølge Entertainment Tonight skal Pitt være sønderknust etter at ekskonas anklager om vold ble kjent i offentligheten.

- Brad er opptatt av å få en løsning på forsørgeransvaret slik at familien endelig kan gå videre. Han vil bare tilbringe tid med barna sine og gå videre i en positiv retning. Hans prioritet har alltid vært forholdet til barna, sier kilden til nettstedet.

I rettsdokumentene kom det også frem at skuespilleren har levert inn dokumenter om vitneforklaringen fra deres felles barn. Både Jolie og alle de seks barna skal være klare for å vitne, ifølge Entertainment Tonight.

Eldstesønnen Maddox skal ifølge US Magazine allerede ha vitnet. En kilde hevder til magasinet at Pitt ikke skal ha kommet særlig godt ut av det, og at sønnen blant annet vurderer å slutte å bruke farens etternavn.

- Brad er sønderknust over at de har kommet til dette punktet. De rundt ham føler at Angelinas anklager kommer til å svinge i hennes favør i retten. Brad har aldri gått til angrep på henne, sier kilden videre.

2007: Brad Pitt skal ha tatt ekskonas voldsanklager svært tungt. Her er de for 14 år siden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX
2007: Brad Pitt skal ha tatt ekskonas voldsanklager svært tungt. Her er de for 14 år siden. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX Vis mer

I dokumentene, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og US Weekly fikk innsyn i, gjorde Jolie det tydelig at hun er forberedt på å vise frem «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under den kommende skilsmisserettssaken.

Verken Jolie eller Pitt har foreløpig selv kommentert saken enda.

OVERRASKELSE: Det blir tårer og klemming når superstjerna Brad Pitt overrasker sin venn og stylist gjennom 30 år, Jean. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Skilt for familiens skyld

Pitt ble anklaget for barnemishandling også i 2016, etter en hendelse om bord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fight Club»-stjernen ble renvasket av FBI.

Som nevnt var det i 2016 Jolie søkte om skilsmisse. Den gang hadde paret vært gift i to år, men sammen i tolv. Dermed var eventyrromansen og et av verdens mest berømte ekteskap på vei over i historiebøkene.

Siden skilsmissen var et faktum har begge parter lettet på sløret om bruddet en rekke ganger, og de har også gått gjennom en svært offentlig skittentøyvask.

Paret holdt imidlertid den egentlige grunnen for bruddet skjult lenge. Det var før Jolie tok bladet fra munnen i fjor sommer.

I et intervju med Vogue India, gjengitt av blant andre Entertainment Tonight, fortalte «Maleficent»-stjernen at beslutningen om å skilles fra ektemannen i stor grad var på grunn av deres seks barn.

GJENFORENT: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe skilte seg i 2006, men nylig ble de gjenforent. Video: NTB / Privat. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Jeg skilte meg for familien min. Det var det rette å gjøre, sa hun.

- Jeg fokuserer fremdeles på å ta vare på barna. Noen har brukt min stillhet imot oss, og barna leser løgner om seg selv i mediene. Men jeg minner dem på at de vet sannheten og hva som er riktig. Faktisk er de seks veldig modige, veldig sterke unge mennesker, la hun til.

LES OGSÅ: - Tar grep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer